Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key.

Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key

Vocabulary

DIRECTIONS: 1. Draw lines to match the counters ¡n the ten frames to the number word. 2. Count and tell how many. Write the number. (TEKS K.2.B) 3. Start with 15. Count forward. Write numbers in order. (TEKS K.2.B)

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 1
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-1

Explanation:
First frame number of counters = 10 + 1 = 11 or Eleven.
Second frame number of counters = 10 + 7 = 17 or Seventeen.
Third frame number of counters = 10 + 5 = 15 or Fifteen.

Concepts and Skills
Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-2

Explanation:
Number of cubes = 10 + 8 = 18 or Eighteen.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-3

Explanation:
Numbers after 15 = 15, 16, 17, 18, 19, 20.

DIRECTIONS: 4. Draw more flowers to show 14 flowers. (TEKS K.2.G) 5-6. Mark under the number that shows how many. (TEKS K.2.B) 7. Mark under the set that models the number at the beginning of the row. (TEKS k.2.G) 8. Mark under the numbers that show them in order. (TEKS K.2.A)

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 4
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-4

Explanation:
Number of flowers = 10 + 4 = 14 or Fourteen.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-5

Explanation:
Number of counters = 5 + 2 = 7 or Seven.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-6

Explanation:
Number of counters = 5 + 4 = 9 or Nine.

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 7
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-7

Explanation:
Number of things = 8 or Eight.

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 8
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-8

Explanation:
Numbers in order =  14, 15, 16 not 11, 12, 10.

DIRECTIONS: 9. Mark under the set that shows the number at the beginning of the row. (TEKS K.2.B) 10. Mark under the number that shows how many. (TEKS K.2.G) 11. Mark beside the number that is one more. (TEKS K.2.F) 12. Mark beside the number that is one less. (TEKS K.2.F)

Question 9.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 9
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-9

Explanation:
Number of counters = 14 or Fourteen.

Question 10.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 10
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-10

Explanation:
Number of apples = 10 + 9 = 19 or Nineteen.

Question 11.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 11
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-11

Explanation:
One more than 9 = 9 + 1 = 10 or Ten.

Question 12.
Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 12
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Unit-1-Assessment-Answer-Key-Vocabulary-Concepts and Skills-12

Explanation:
One less than 15 = 15 – 1 = 14 or Fourteen.

Performance Task
PERFORMANCE TASK This task will assess the child’s understanding of identifying and ordering numbers to 20. (TEKS K.1.G, K.2.A, K.2.B, K.2.F)

Texas Go Math Kindergarten Unit 1 Assessment Answer Key 13
Answer:

Explanation:

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top