Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10

Essential Question
How do you put together numbers to make 10?

Explore

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 1
Answer:


Explanation:
The number of yellow counters are 9
The number of Red counters are 1
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 9 + 1 = 10

Directions
Place yellow and red counters in the ten frame as shown. Write the numbers and trace the symbol to show the number pair of 10.

Share and Show

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 2

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 3
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 3
Explanation:
The number of yellow counters are 8
The number of Red counters are 2
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 8 + 2 = 10

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 4
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 4
Explanation:
The number of yellow counters are 7
The number of Red counters are 3
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 7 + 3 = 10

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 5
Answer:

Explanation:
The number of yellow counters are 6
The number of Red counters are 4
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 6 + 4 = 10

Directions
Use counters to show number pairs that make 10. 1-3. Write the number pair and trace the symbol. For Exercise 3, color the counters to model the number pair that makes 10.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 6

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 7
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 6
Explanation:
The number of yellow counters are 5
The number of Red counters are 5
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 5 + 5 = 10

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 8
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 7
Explanation:
The number of yellow counters are 4
The number of Red counters are 6
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 4 + 6 = 10

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 9
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 8
Explanation:
The number of yellow counters are 3
The number of Red counters are 7
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 3 + 7 = 10

Directions
Use counters to show number pairs that make 10. 4-6. Write the number pair and trace the symbol. For Exercise 6. color the counters to model the number pair that makes 10.

Home Activity

  • Have your child use his or her fingers on two hands to show a number pair for 10.

Problem Solving

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 10
Answer:

Explanation:
The number of Red counters are 9
The number of yellow counters are 1
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 9 + 1 = 10

Daily Assessment Task

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 11
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 10
Explanation:
The number of yellow counters are 9
The number of Red counters are 1
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 9 + 1 = 10

Directions
7. Riley has 9 red counters and 1 yellow counter. How many counters does she have? Draw to solve the problem. Write the numbers and trace the symbol. 8. Choose the correct answer Count the counters, Which number pair is shown?

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Homework and Practice

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 12
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 11
Explanation:
The number of yellow counters are 2
The number of Red counters are 8
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 2 + 8 = 10
Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 13
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 12
Explanation:
The number of yellow counters are 7
The number of Red counters are 3
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 7 + 3 = 10

Directions
1-2. Count the counters in the ten frame that model the number pair that makes 10. Write the number pair and trace the symbol.

Texas Test Prep

Lesson Check

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 14
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 13
Explanation:
The number of Red counters are 1
The number of yellow counters are 9
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 1 + 9 = 10

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key 15
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 14
Explanation:
The number of Red counters are 8
The number of yellow counters are 2
The total number of  Yellow and Red counters are 10
Since 8 + 2 = 10

Directions
Choose the correct answer. 3-4. Count the counters, Which number pair is shown?

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top