Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key Compose 9

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key Compose 9.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key Compose 9

Essential Question
How do you put together number pairs to make 9?

Explore

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 1
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 15
Explanation:
Number of yellow counters 8
number of red counters 1
total number of the counters 9
8 + 1 = 9

Directions
Place yellow and red counters in the ten frame as shown. Write the numbers and trace the symbol to show the number pair for 9.

Share and Show

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 2

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 3
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 15
Explanation:
Number of yellow counters 7
number of red counters 2
total number of the counters 9
7  + 2 = 9

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 4
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 15
Explanation:
Number of yellow counters 6
number of red counters 3
total number of the counters  9
6 + 3 = 9

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 5
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 15

Explanation:
Number of yellow counters 5
number of red counters 4
total number of the counters  9
5 + 4 = 9

Directions
Use counters to show number pairs that make 9. 1-3. Write the number pair and trace the symbol. For Exercise 3, color the counters to model the number pair that makes 9.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 6

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 7
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 15

Explanation:
Number of yellow counters 4
number of red counters 5
total number of the counters  9
4 + 5 = 9

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 8
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 15

Explanation:
Number of yellow counters 3
number of red counters 6
total number of the counters  9
3 + 6 = 9

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 9
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 15
Explanation:
Number of yellow counters 2
number of red counters 7
total number of the counters  9
2 + 7 = 9

Directions
Use counters to show number pairs that make 9. 4-6. Write the number pair and trace the symbol. For Exercise 6, color the counters to model the number pair that makes 9.

Home Activity

  • Have your child use his or her fingers on two hands to show a number pair for 9.

Problem Solving

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 10
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 15
Explanation:
Number of yellow counters 1
number of red counters 8
total number of the counters  9
1 + 8 = 9

Daily Assessment Task

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 11
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 16
Explanation:
Number of yellow counters 4
number of red counters 5
total number of the counters  9
5 + 4 = 9

Directions
7. Shelby has nine counters None of them are red. The rest are yellow. How many are yellow? Draw to solve the problem. Write the numbers and trace the symbol. 8. Choose the correct answer. Count the counters. Which
number pair is shown?

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Homework and Practice

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 12
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 17
Explanation:
Number of yellow counters 2
number of red counters 7
total number of the counters  9
2 + 7 = 9

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 13
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 18

Explanation:
Number of yellow counters 5
number of red counters 4
total number of the counters  9
5 + 4 = 9

Directions
1-2. Count the counters in the ten frame that model the number pair that makes 9. Write the number pair and trace the symbol.

Texas Test Prep

Lesson Check

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 14
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 19
Explanation:
Number of yellow counters 8
number of red counters 1
total number of the counters  9
1 + 8 = 9

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.3 Answer Key 15
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.4 Answer Key Compose 10 img 20
Explanation:
Number of yellow counters 6
number of red counters 3
total number of the counters  9
3 + 6 = 9

Directions
Choose the correct answer. 3-4. Count the counters. Which number pair is shown?

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top