McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.1 Answer Key Understanding Percent

Practice questions available in McGraw Hill Math Grade 6 Answer Key PDF Lesson 14.1 Understanding Percent will engage students and is a great way of informal assessment.

McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 14.1 Understanding Percent

Exercises

WRITE DECIMALS AND FRACTIONS

Question 1.
45% = McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.1 Answer Key Understanding Percent 1
Answer:
45% in the decimal form can be written as 0.45
45% in the fraction form can be written as 45/100

Question 2.
35% = McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.1 Answer Key Understanding Percent 1
Answer:
35% in the decimal form can be written as 0.35
35% in the fraction form can be written as 35/100

Question 3.
43% = McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.1 Answer Key Understanding Percent 1
Answer:
43% in the decimal form can be written as 0.43
43% in the fraction form can be written as 43/100

Question 4.
10% = McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.1 Answer Key Understanding Percent 1
Answer:
10% in the decimal form can be written as 0.10
10% in the fraction form can be written as 10/100

Question 5.
87% = McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.1 Answer Key Understanding Percent 1
Answer:
87% in the decimal form can be written as 0.87
87% in the fraction form can be written as 87/100

Question 6.
2% = McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.1 Answer Key Understanding Percent 1
Answer:
2% in the decimal form can be written as 0.2
2% in the fraction form can be written as 20/100

Question 7.
59% = McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.1 Answer Key Understanding Percent 1
Answer:
59% in the decimal form can be written as 0.59
59% in the fraction form can be written as 59/100

Question 8.
.1% = McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.1 Answer Key Understanding Percent 1
Answer:
0.1% in the decimal form can be written as 0.001
0.1% in the fraction form can be written as 1/1000

Question 9.
.45% = McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.1 Answer Key Understanding Percent 1
Answer:
0.45% in the decimal form can be written as 0.0045
0.45% in the fraction form can be written as 45/10000

Question 10.
Out of 100 questions, Yoshi answered 76 questions correct on his math exam. What percentage of questions did Yoshi answer correctly?
Answer:
Given,
Out of 100 questions, Yoshi answered 76 questions correct on his math exam.
76/100 = 76%
Yoshi answered 76% correctly.

Question 11.
Emily is dividing her birthday cake among 10 people. If each person receives an equal 10% of the cake, how could Emily use fractions to express a single piece of cake? How could she use decimals to express a single piece of cake?
Answer:
Given,
Emily is dividing her birthday cake among 10 people.
10% = 10/100 = 1/10 = 0.1
The fraction to express a single piece of cake is 1/10
The decimals to express a single piece of cake is 0.1

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top