McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals

Practice questions available in McGraw Hill Math Grade 6 Answer Key PDF Lesson 11.2 Subtracting Decimals will engage students and is a great way of informal assessment.

McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals

Exercises Subtract

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 1
Answer: 0.02
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_1
By subtracting 23.01 and 22.99 we get 0.02

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 2
Answer: 67.855
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_2
By subtracting 113.525 and 45.67 we get 67.855

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 3
Answer: 20.12
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_3
By subtracting 32.11 and 11.99 we get 20.12

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 4
Answer: 9.50
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_4
By subtracting 10.25 and 0.75 we get 9.50

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 5
Answer: 12.018
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_5
By subtracting 45.54 and 33.522 we get 12.018

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 6
Answer: 0.156
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_6
By subtracting 14.6 and 14.444 we get 0.156

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 7
Answer: 20.994
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_7
By subtracting 32.004 and 11.01 we get 20.994

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 8
Answer: 181.08
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_8
By subtracting 222.3 and 41.22 we get 181.08

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 9
Answer: 1.856
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_9
By subtracting 6.19 and 4.334 we get 1.856

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 10
Answer: 8.559
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_10
By subtracting 5.565 and 0.006 we get 8.559

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 11
Answer: 291.662
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_11
By subtracting 345.34 and 53.678 we get 291.662

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 12
Answer: 48.82
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_12
By subtracting 53.7 and 4.88 we get 48.82

Question 13.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 13
Answer: 0.4
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_13
By subtracting 2.398 and 1.998 we get 0.4

Question 14.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 14
Answer: 683.29
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_14
By subtracting 717 and 33.71 we get 683.29

Question 15.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 15
Answer: 1.48
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_15
By subtracting 1.52 from 3 we get 1.48 as the answer.

Question 16.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.2 Answer Key Subtracting Decimals 16
Answer: 11.02
McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.2 Subtracting Decimals_15
By subtracting 21.28 from 32.30 we get 11.02 as the answer.

Leave a Comment

Scroll to Top