McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 5 Answer Key Writing Numbers from 0 to 20

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 1 Lesson 5 Writing Numbers from 0 to 20 as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 1 Lesson 5 Writing Numbers from 0 to 20

Writing from 0 to 20

You can write numbers to tell how many things are in a group.

McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 5 Answer Key Writing Numbers from 0 to 20 1

Count

Tell how many. Circle the number.

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 5 Answer Key Writing Numbers from 0 to 20 2
Answer: The count is 3

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 5 Answer Key Writing Numbers from 0 to 20 3
_________
Answer: 6
The count is 6.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 5 Answer Key Writing Numbers from 0 to 20 4
Answer: 16
The count is 16

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 5 Answer Key Writing Numbers from 0 to 20 5
_____
Answer: 13
The count is 13

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 5 Answer Key Writing Numbers from 0 to 20 6
________
Answer: 1
The count is 1.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 5 Answer Key Writing Numbers from 0 to 20 7
________
Answer: 20
The count is 20

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 5 Answer Key Writing Numbers from 0 to 20 8
_____
Answer: 14
The count is 14

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 5 Answer Key Writing Numbers from 0 to 20 9
Answer: 9
The count is 9.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top