McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Counting and Writing from 16 to 20

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 1 Lesson 4 Counting and Writing from 16 to 20 as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 1 Lesson 4 Counting and Writing from 16 to 20

Counting and Writing from 16 to 20

You can write numbers to tell how many.

McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Counting and Writing from 16 to 20 1

Count

Tell how many. Circle the number.

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Counting and Writing from 16 to 20 2
Answer: There are 16 circles in the above grid.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Counting and Writing from 16 to 20 3
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-1-Lesson-4-Answer-Key-Counting-and-Writing-from-16-to-20-3
There are 19 circles in the above grid.

Tell how many. Write the number.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Counting and Writing from 16 to 20 4
Answer: 17
There are 17 circles in the above grid.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Counting and Writing from 16 to 20 5
_____
Answer: 18
There are 18 circles in the above grid.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Counting and Writing from 16 to 20 6
________
Answer: 20
There are 20 green circles in the above grid.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Counting and Writing from 16 to 20 7
________
Answer: 17
There are 17 blue circles in the above grid.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Counting and Writing from 16 to 20 8
_____
Answer: 16
There are 16 circles in the above grid.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Counting and Writing from 16 to 20 9
Answer: 18
There are 18 yellow circles in the above grid.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top