McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 3 Answer Key Counting and Writing from 11 to 15

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 1 Lesson 3 Counting and Writing from 11 to 15 as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 1 Lesson 3 Counting and Writing from 11 to 15

Counting and Writing from 11 to 15

You can write numbers to tell how many.

McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 3 Answer Key Counting and Writing from 11 to 15 1

Count

Tell how many. Circle the number.

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 3 Answer Key Counting and Writing from 11 to 15 2
Answer:
There are 12 green circles in the above grid.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 3 Answer Key Counting and Writing from 11 to 15 3
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-1-Lesson-3-Answer-Key-Counting-and-Writing-from-11-to-15-3
There are 15 circles in the above grid.

Tell how many. Write the number.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 3 Answer Key Counting and Writing from 11 to 15 4
Answer: There are 12 circles in the above grid.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 3 Answer Key Counting and Writing from 11 to 15 5
_____
Answer: 14
There are 14 circles in the above grid.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 3 Answer Key Counting and Writing from 11 to 15 6
________
Answer: 11
There are 11 circles in the above grid.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 3 Answer Key Counting and Writing from 11 to 15 7
________
Answer: 13
There are 13 circles in the above grid.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 3 Answer Key Counting and Writing from 11 to 15 8
_____
Answer: 15
There are 15 circles in the above grid.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Lesson 3 Answer Key Counting and Writing from 11 to 15 9
Answer: 12
There are 12 yellow circles in the above grid.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top