McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 3 Lesson 10 Answer Key Dividing by 1-Digit Whole Numbers with a Remainder

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 5 Answer Key PDF Chapter 3 Lesson 10 Dividing by 1-Digit Whole Numbers with a Remainder are as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 10 Dividing by 1-Digit Whole Numbers with a Remainder

Divide.

Question 1.
43 ÷ 3 _____
Answer:
43 ÷ 3 = 14 with 1 as r.

Explanation:
By dividing 43 ÷ 3 we will get 14 as the quotient and 1 as a reminder.

Question 2.
64 ÷ 5 ____
Answer:
64 ÷ 5 = 12 with 4 as r.

Explanation:
By dividing 64 ÷ 5 we will get 12 as the quotient and 4 as a reminder.

Question 3.
66 ÷ 4 ____
Answer:
66 ÷ 4 = 16 with 2 as r.

Explanation:
By dividing 66 ÷ 4 we will get 16 as the quotient and 2 as a reminder.

Question 4.
47 ÷ 9 ____
Answer:
47 ÷ 9 = 5 with 2 as r.

Explanation:
By dividing 47 ÷ 9 we will get 5 as the quotient and 2 as a reminder.

Question 5.
24 ÷ 5 ____
Answer:
24 ÷ 5 = 4 with 4 as r.

Explanation:
By dividing 24 ÷ 5 we will get 4 as the quotient and 4 as a reminder.

Question 6.
84 ÷ 9 ____
Answer:
84 ÷ 9 = 9 with 3 as r.

Explanation:
By dividing 84 ÷ 9 we will get 9 as the quotient and 3 as a reminder.

Question 7.
18 ÷ 7 ____
Answer:
18 ÷ 7 = 2 with 4 as r.

Explanation:
By dividing 18 ÷ 7 we will get 2 as the quotient and 4 as a reminder.

Question 8.
28 ÷ 5 ____
Answer:
28 ÷ 5 = 5 with 3 as r.

Explanation:
By dividing 28 ÷ 5 we will get 5 as the quotient and 3 as a reminder.

Question 9.
58 ÷ 6 ____
Answer:
58 ÷ 6 = 9 with 2 as r.

Explanation:
By dividing 58 ÷ 6 we will get 9 as the quotient and 2 as a reminder.

Question 10.
42 ÷ 8 ____
Answer:
42 ÷ 8 = 5 with 2 as r.

Explanation:
By dividing 42 ÷ 8 we will get 5 as the quotient and 2 as a reminder.

Question 11.
83 ÷ 4 ____
Answer:
83 ÷ 4 = 20 with 3 as r.

Explanation:
By dividing 83 ÷ 4 we will get 20 as the quotient and 3 as a reminder.

Question 12.
49 ÷ 6 ____
Answer:
49 ÷ 6 = 8 with 1 as r.

Explanation:
By dividing 49 ÷ 6 we will get 8 as the quotient and 1 as a reminder.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top