McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 5 Answer Key PDF Chapter 2 Lesson 4 Subtracting Whole Numbers are as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 5 Answer Key Chapter 2 Lesson 4 Subtracting Whole Numbers

Subtract

Solve.
Question 1.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 1
Answer:
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 1

Explanation:
Difference between 445 and 213:
445 – 213 = 232.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 2
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-2

Explanation:
Difference between 331 and 221:
331 – 221 = 110.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 3
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-3

Explanation:
Difference between 176 and 45:
176 – 45 = 131.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 4
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-4

Explanation:
Difference between 319 and 11:
319 – 11 = 308.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 5
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-5

Explanation:
Difference between 579 and 447:
579 – 447 = 132.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 6
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-6

Explanation:
Difference between 209 and 159:
209 – 159 = 50.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 7
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-7

Explanation:
Difference between 430 and 145:
430 – 145 = 285.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 8
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-8

Explanation:
Difference between 742 and 472:
742 – 472 = 270.

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 9
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-9

Explanation:
Difference between 873 and 105:
873 – 105 = 768.

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 10
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-10

Explanation:
Difference between 663 and 359:
663 – 359 = 304.

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 11
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-11

Explanation:
Difference between 717 and 94:
717 – 94 = 623.

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 4 Answer Key Subtracting Whole Numbers 12
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-4-Subtracting-Whole-Numbers-Subtract-solve-12

Explanation:
Difference between 135 and 109:
135 – 109 = 26.

Question 13.
4,199 – 2,180 ______________________
Answer:
4,199 – 2,180 = 2,019.

Explanation:
Difference between 4199 and 2180:
4199 – 2180 = 2019.

Question 14.
46,224 – 24,121 ______________________
Answer:
46,224 – 24,121 = 22,103.

Explanation:
Difference between 46,224 and 24,121:
46,224 – 24,121 = 22,103.

Question 15.
5,003 – 774 ______________________
Answer:
5,003 – 774 = 4,229.

Explanation:
Difference between 5,003 and 774:
5,003 – 774 = 4,229.

Question 16.
53,072 – 4,227 ______________________
Answer:
53,072 – 4,227 = 48,845.

Explanation:
Difference between 53,072 and 4,227:
53,072 – 4,227 = 48,845.

Question 17.
Pamela the elephant was 113 kg at birth. As an adult, her mass is 4,990 kg. How many kilograms did she gain?
Answer:
Number of kilograms she gained = 4,877.

Explanation:
Weight of Pamela the elephant at birth = 113 kg.
Weight of Pamela the elephant as an adult = 4,990 kg.
Number of kilograms she gained = Weight of Pamela the elephant as an adult – Weight of Pamela the elephant at birth
= 4,990 – 113
= 4,877.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top