McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 5 Answer Key PDF Chapter 2 Lesson 3 Adding Whole Numbers are as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 5 Answer Key Chapter 2 Lesson 3 Adding Whole Numbers

Solve.

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 1
Answer:
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 1

Explanation:
Sum of 23 and 59:
230 + 59 = 289.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 2
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-2

Explanation:
Sum of 411 and 73:
411 + 73 = 484.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 3
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-3

Explanation:
Sum of 763 and 79:
763 + 79 = 842.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 4
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-4

Explanation:
Sum of 402 and 47:
402 + 47 = 449.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 5
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-5

Explanation:
Sum of 199 and 146:
199 + 146 = 345.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 6
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-6

Explanation:
Sum of 209 and 781:
209 + 781 = 990.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 7
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-7

Explanation:
Sum of 435 and 69:
435 + 69 = 504.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 8
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-8

Explanation:
Sum of 259 and 487:
259 + 487 = 746.

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 9
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-9

Explanation:
Sum of 18 and 183:
18 + 183 = 201.

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 10
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-10

Explanation:
Sum of 721 and 109:
721 + 109 = 830.

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 11
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-11

Explanation:
Sum of 343 and 75:
343 + 75 = 418.

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 2 Lesson 3 Answer Key Adding Whole Numbers 12
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade -5-Answer-Key-Chapter-2-Lesson-3-Adding-Whole-Numbers-solve-12

Explanation:
Sum of 521 and 112:
521 + 112 = 633.

Question 13.
2,109 + 181 ______________________
Answer:
2,109 + 181 = 2,290.

Explanation:
Sum of 2,109 and 181:
2,109 + 181 = 2,290.

Question 14.
35,129 + 24,761 _______________________
Answer:
35,129 + 24,761 = 59,890.

Explanation:
Sum of 35,129 and 24,761:
35,129 + 24,761 = 59,890.

Question 15.
3,674 + 669 _____
Answer:
3,674 + 669 = 4,343.

Explanation:
Sum of 3,674 and 669:
3,674 + 669 = 4,343.

Question 16.
73,795 + 5,227 ______________________
Answer:
73,795 + 5,227 = 79,022.

Explanation:
Sum of 73,795 and 5,227:
73,795 + 5,227 = 79,022.

Question 17.
In 2010, the three most populated cities in Montana were Billings, 104,170; Missoula, 66,788; and Great Falls, 58,505. What was the total population of these three cities?
Answer:
Total population in these three cities = 2,29,463.

Explanation:
Population in Billings = 104,170.
Population in Missoula = 66,788.
Population in Great Falls = 58,505.
Total population in these three cities = Population in Billings + Population in Missoula + Population in Great Falls
= 1,04,170 + 66,788 + 58,505
= 1,70,958 + 58,505
= 2,29,463.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top