McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 3 Lesson 5 Answer Key Subtraction Facts from 0 to 20

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 3 Lesson 5 Subtraction Facts from 0 to 20 as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 3 Lesson 5 Subtraction Facts from 0 to 20

Subtract

Write the difference. Use objects to help.

Question 1.
7 – 4 = 3
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (10)
Subtract 4 circles from 7 circles then you get 3 circles.
7 – 4 = 3

Question 2.
13 – 3 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (7)
Subtract 3 circles from 13 circles then you get 10 circles.
13 – 3 = 10.

Question 3.
17 – 4 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (4)
Subtract 4 circles from 17 circles then you get 13 circles.
17 – 4 = 13

Question 4.
11 – 4 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (8)
Subtract 4 circles from 11 circles then you get 7 circles.
11 – 4 = 7

Question 5.
4 – 2 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (11)
Subtract 2 circles from 4 circles then you get 2 circles.
4 – 2 = 2

Question 6.
9 – 0 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (9)
Subtract 0 circles from 9 circles then you get 9 circles.
9 – 0 = 9

Question 7.
18 – 6 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (3)
Subtract 6 circles from 18 circles then you get 12 circles.
18 – 6 = 12

Question 8.
20 – 15 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (1)
Subtract 15 circles from 20 circles then you get 5 circles.
20 – 15 = 5.

Question 9.
3 – 2 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (12)
Subtract 2 circles from 3 circles then you get 1 circle.
3 – 2 = 1

Question 10.
19 – 8 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (2)
Subtract 8 circles from 19 circles then you get 11 circles.
19 – 8 = 11

Question 11.
16 – 16 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (5)
Subtract 16 circles from 16 circles then you get 0 circles.
16 – 16 = 0

Question 12.
14 – 6 = ___
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 5-Test-Answer-Key (6)
Subtract 6 circles from 14 circles then you get 8 circles.
14 – 6 = 8

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top