McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 3 Lesson 4 Answer Key Subtraction Facts Through 20

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 3 Lesson 4 Subtraction Facts Through 20 as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 3 Lesson 4 Subtraction Facts Through 20

Subtract

Write the difference. Use objects to help.

Question 1.
15 – 5 = 10
Answer:
Subtract 5 from 15 then you get 10.
15 – 5 = 10.
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 4-Test-Answer-Key (10)

Question 2.
12 – 3 = ___
Answer:
Subtract 3 from 12 then you get 9.
12 – 3 = 9
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 4-Test-Answer-Key (2)

Question 3.
18 – 12 = ___
Answer:
Subtract 12 from 18 then you get 6
18 – 12 = 6
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 4-Test-Answer-Key (3)

Question 4.
14 – 13 = ___
Answer:
Subtract 13 from 14 then you get 1.
14 – 13 = 1
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 4-Test-Answer-Key (4)

Question 5.
9 – 5 = ___
Answer:
Subtract 5 from 9 then you get 4.
9 – 5 = 4
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 4-Test-Answer-Key (8)

Question 6.
6 – 4 = ___
Answer:
Subtract 4 from 6 then you get 2.
6 – 4 = 2
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 4-Test-Answer-Key (10)

Question 7.
17 – 6 = ___
Answer:
Subtract 6 from 17 then you get 11.
17 – 6 = 11
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 4-Test-Answer-Key (7)

Question 8.
20 – 4 = ___
Answer:
Subtract 4 from 20 then you get 16.
20 – 4 = 16
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 4-Test-Answer-Key (5)

Question 9.
19 – 7 = ___
Answer:
Subtract 7 from 19 then you get 12.
19 – 7 = 12
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 4-Test-Answer-Key (6)

Question 10.
8 – 1 = ___
Answer:
Subtract 1 from 8 then you get 7.
8 – 1 = 7
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 4-Test-Answer-Key (9)

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top