McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 3 Lesson 3 Answer Key Subtraction Facts from 0 to 12

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 3 Lesson 3 Subtraction Facts from 0 to 12 as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Answer Key Chapter 3 Lesson 3 Subtraction Facts from 0 to 12

Subtract

Write the difference. Use the number line to help.

Question 1.
6 – 5 = 1
Answer:
Subtract 5 from 6 then you get 1.
6 – 5 = 1
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 3-Test-Answer-Key (1)

Question 2.
10 – 2 = ___
Answer:
Subtract 2 from 10 then you get 8.
10 – 2 = 8
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 3-Test-Answer-Key (2)

Question 3.
11 – 11 = ___
Answer:
Subtract 11 from 11 then you get 0
11 – 11 = 0
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 3-Test-Answer-Key (3)

Question 4.
7 – 4 = ____
Answer:
Subtract 4 from 7 then you get 3.
7 – 4 = 3
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 3-Test-Answer-Key (4)

Question 5.
7 – 1 = ___
Answer:
Subtract 1 from 7 then you get 6.
7 – 1 = 6
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 3-Test-Answer-Key (5)

Question 6.
12 – 7 = ___
Answer:
Subtract 7 from 12 then you get 5.
12 – 7 = 5
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 3-Test-Answer-Key (6)

Question 7.
9 – 7 = ___
Answer:
Subtract 7 from 9 then you get 2.
9 – 7 = 2
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 3-Test-Answer-Key (7)

Question 8.
11 – 10 = ___
Answer:
Subtract 10 from 11 then you get 1.
11 – 10 = 1
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 3-Test-Answer-Key (8)

Question 9.
12 – 12 = ___
Answer:
Subtract 12 from 12 then you get 0.
12 – 12 = 0
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 3-Test-Answer-Key (9)

Question 10.
8 – 4 = ___
Answer:
Subtract 4 from 8 then you get 4.
8 – 4 = 4
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-3 lesson 3-Test-Answer-Key (10)

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top