McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 2 Test as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key

Add to find how many in all. Write the sum. Use the number line to help.

McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key 1

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key 2
2 + 2 = ____ dogs
Answer:
Add 2 dogs with 2 dogs then you get 4 dogs.
2 + 2 = 4
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-2-Test-Answer-Key-1(1)

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key 3
2 + 1 = ___ cats
Answer:
Add 2 cats with 1 cat then you get 3 cats.
2 + 1 = 3
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-2-Test-Answer-Key-1(2)

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key 4
3 + 2 = ___ cows
Answer:
Add 3 cows with 2 cows then you get 5 cows.
3 + 2 = 5
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-2-Test-Answer-Key-1(3)

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key 5
7 + 4 = ___ horses
Answer:
Add 7 horses with 4 horses then you get 11 horses.
7 + 4 = 11
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-2-Test-Answer-Key-1(4)

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key 6
4 + 4 = ____ pigs
Answer:
Add 4 pigs with 4 pigs then you get 8 pigs.
4 + 4 = 8
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-2-Test-Answer-Key-1(5)

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key 7
2 + 0 = ___ rabbits
Answer:
Add 2 rabbits with 0 rabbits then you get 2 rabbits.
2 + 0 = 2
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-2-Test-Answer-Key-1(6)

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key 8
4 + 1 = ___ sheep
Answer:
Add 4 sheep’s with 1 sheep then you get 5 sheep’s.
4 + 1 = 5
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-2-Test-Answer-Key-1(5)

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key 9
3 + 9 = ___ fish
Answer:
Add 3 fishes with 9 fishes then you get 12 fishes.
3 + 9 = 12
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-2-Test-Answer-Key-1(8)

Add. Write the sum.

Question 9.
5 + 5 = ___
Answer:
Add 5 with 5 then you get 10.
5 + 5 = 10.

Question 10.
2 + 7 = ___
Answer:
Add 2 with 7 then you get 9.
2 + 7 = 9

Question 11.
1 + 1 = ___
Answer:
Add 1 with 1then you get 2.
1 + 1 = 2

Question 12.
6 + 3 = ____
Answer:
Add 6 with 3 then you get 9.
6 + 3 = 9.

Question 13.
1 + 11 = ___
Answer:
Add 1 with 11 then you get 12.
1 + 11 = 12.

Question 14.
3 + 5 = ___
Answer:
Add 3 with 5 then you 8.
3 + 5 = 8

Question 15.
14 + 5 = ___
Answer:
Add 14 with 5 then you get 19.
14 + 5 = 19

Question 16.
8 + 5 = ___
Answer:
Add 8 with 5 then you get 13.
8 + 5 = 13

Question 17.
9 + 8 = ___
Answer:
Add 9 with 8 then you get 17.
9 + 8 = 17

Question 18.
0 + 14 = ___
Answer:
Add 0 with 14 then you get 14.
0 + 14 = 14

Solve. Write the sum. Use the number line to help.

McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 2 Test Answer Key 10

Question 19.
There are 5 pups playing. There are 2 pups sleeping. How many pups are there?
5 + 2 = ___ pups
Answer:
Given that,
The total number of pups playing = 5
The total number of pups sleeping = 2
Therefore the total number of pups are  5 + 2 = 7.
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-2-Test-Answer-Key-10(1)

Question 20.
Ed has 7 pens. His mom has 5 pens. How many do they have in all?
7 + 5 = ___ pens
Answer:
Given that,
The total number of pens near Ed = 7
The total number of pens near his mother = 5
Therefore the total number of pens in all is 7 + 5 = 12.
McGraw-Hill-Math-Grade-1-Chapter-2-Test-Answer-Key-10(2)

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top