McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 3 Lesson 9 Answer Key Dividing by 1-Digit Whole Numbers

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 5 Answer Key PDF Chapter 3 Lesson 9 Dividing by 1-Digit Whole Numbers are as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9 Dividing by 1-Digit Whole Numbers

Divide.

Question 1.
39 ÷ 3 3
Answer:
39 ÷ 3 = 13.

Explanation:
By dividing 39 ÷ 3 we will get 13.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-01

Question 2.
60 ÷ 5 ___
Answer:
60 ÷ 5 = 12.

Explanation:
By dividing 60 ÷ 5 we will get 12.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-012

Question 3.
96 ÷ 4 ____
Answer:
96 ÷ 4 = 24.

Explanation:
By dividing 96 ÷ 4 we will get 24.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-011

Question 4.
27 ÷ 9 _______
Answer:
27 ÷ 9 = 3.

Explanation:
By dividing 27 ÷ 9 we will get 3.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-010

Question 5.
69 ÷ 3 _______
Answer:
69 ÷ 3 = 23.

Explanation:
By dividing 69 ÷ 3 we will get 23.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-09

Question 6.
84 ÷ 6 ____
Answer:
84 ÷ 6 = 14.

Explanation:
By dividing 84 ÷ 6 we will get 14.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-07

Question 7.
18 ÷ 6 ______
Answer:
18 ÷ 6 = 3.

Explanation:
By dividing 18 ÷ 6 we will get 3.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-08

Question 8.
18 ÷ 3 ____
Answer:
18 ÷ 3 = 6.

Explanation:
By dividing 18 ÷ 3 we will get 6.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-06

Question 9.
57 ÷ 3 ____
Answer:
57 ÷ 3 = 19.

Explanation:
By dividing 57 ÷ 3 we will get 19.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-05

Question 10.
42 ÷ 7 ____
Answer:
42 ÷ 7 = 6.

Explanation:
By dividing 42 ÷ 7 we will get 6.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-04

Question 11.
56 ÷ 4 _____
Answer:
56 ÷ 4 = 14.

Explanation:
By dividing 56 ÷ 4 we will get 14.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-03

Question 12.
56 ÷ 8 ____
Answer:
56 ÷ 8 = 7.

Explanation:
By dividing 56 ÷ 8 we will get 7.
Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 9-02

Question 13.
Explain the strategy you used to find the answer to exercise 12.
Answer:
Here, the strategy used is division for exercise 12.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top