Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key Count and Write 6

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key Count and Write 6.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key Count and Write 6

Explore

DIRECTIONS: Count and tell how many cubes. Trace and write the numbers. Count and tell how many hats. Trace the word.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 1
Answer:

Explanation:
I counted the number of cubes.There are 6 cubes.So, i traced the number 6.
I counted the number of hats.There are 6 hats.So, i traced the word six.

Share and Show

DIRECTIONS: 1. Look at the picture. Circle the sets of six objects.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 2
Answer:

Explanation:
I circled the groups that are 6 in number.There are 6 balloons and 6 people in a queue to buy tickets.

DIRECTIONS: 2. Say the number. Practice writing the number. 3-6. Count and tell how many. Write the number.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 3
Answer:

Explanation:
I traced and practiced writing the number 6.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 4
Answer:

Explanation:
I counted the number of objects in the image.There are 5 flowers.So, i wrote the number 5.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 5
Answer:

Explanation:
I counted the number of objects in the image.There are 6 buttons.So, i wrote the number 6.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 6
Answer:

Explanation:
I counted the number of objects in the image.There are 6 whistles.So, i wrote the number 6.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 7
Answer:

Explanation:
I counted the number of objects in the image.There are 6 hats.So, i wrote the number 6.

DIRECTIONS: 7. Marta has a number of whistles that is two less than 6. Count the whistles in each set. Circle the set that shows a number of whistles that is two less than 6. 8. Choose the correct answer. What number does the model show?

Problem Solving

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 8
Answer:

Explanation:
I circled the set that shows a number of whistles that is two less than 6.There are 4 green whistles.

Daily Assessment Task

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 9
Answer:

Explanation:
I counted the number of cubes.There are 6 cubes.SO, i circled the number 6.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1-4. Count and tell how many. Write the numbers.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 10
Answer:

Explanation:
I counted the number of objects in the image.There are 6 buttons.So, i wrote the number 6.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 11
Answer:

Explanation:
I counted the number of objects in the image.There are 5 flowers.So, i wrote the number 5.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 12
Answer:

Explanation:
I counted the number of objects in the image.There are 4 buttons.So, i wrote the number 4.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 13
Answer:

Explanation:
I counted the number of objects in the image.There are 6 marbles.So, i wrote the number 6.

DIRECTIONS: Choose the correct answer 5-7. Count and tell how many.

Lesson Check

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 14
Answer:

Explanation:
There are 6 apples in the image.So, i counted and circled the number 6.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 15
Answer:

Explanation:
There are 6 oranges in the image.So, i counted and circled the number 6.

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 4.2 Answer Key 16
Answer:

Explanation:
There are 6 cubes in the image.So, i counted and circled the number 6.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top