Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key

Refer to our Texas Go Math Grade 4 Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key.

Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key

Concepts and Skills

Find the sum.

Question 1.
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 1
Answer: 6,395
Explanation:
An addition sentence is a mathematical expression that shows two or more values added together to find their sum.

Question 2.
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 2
Answer: 62,636
Explanation:
An addition sentence is a mathematical expression that shows two or more values added together to find their sum.

Question 3.
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 3
Answer: 940,207
Explanation:
An addition sentence is a mathematical expression that shows two or more values added together to find their sum.

Find the value of n.

Question 4.
264,185 + 38,642 = n
____________ = n
Answer: 302,827
Explanation:
An addition sentence is a mathematical expression that shows two or more values added together to find their sum.
264,185 + 38,642 = n
n = 302,642

Go Math Grade 4 Module 11 Answer Key Question 5.
238,375 + 29,558 = n
____________ = n
Answer: 267,933
Explanation:
An addition sentence is a mathematical expression that shows two or more values added together to find their sum.
238,375 + 29,558 = n
n = 267,933

Question 6.
342,205 + 127,539 = n
____________ = n
Answer: 469,744
Explanation:
An addition sentence is a mathematical expression that shows two or more values added together to find their sum.
342,205 + 127,539 = n
n = 469,744

Find the difference.

Question 7.
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 4
Answer: 3,179
Explanation:
Subtraction is an arithmetic operation that represents the operation of removing objects from a collection.
Subtraction is signified by the minus sign(−)

Question 8.
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 5
Answer: 27,728
Explanation:
Subtraction is an arithmetic operation that represents the operation of removing objects from a collection.
Subtraction is signified by the minus sign(−)

Question 9.
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 6
Answer: 286,322
Explanation:
Subtraction is an arithmetic operation that represents the operation of removing objects from a collection.
Subtraction is signified by the minus sign(−)

Find the value of n.

Question 10.
162,712 – 24,729 = n
____________ = n
Answer: 137,983
Explanation:
Subtraction is an arithmetic operation that represents the operation of removing smaller number from bigger number.
Subtraction is signified by the minus sign(−)
162,712 – 24,729 = n
n = 137,983

Question 11.
483,700 – 26,308 = n
____________ = n
Answer: 457,392
Explanation:
Subtraction is an arithmetic operation that represents the operation of removing smaller number from bigger number.
Subtraction is signified by the minus sign(−)
483,700 – 26,308 = n
n = 457,392

Question 12.
400,000 – 128,803 = n
____________ = n
Answer: 271,197
Explanation:
Subtraction is an arithmetic operation that represents the operation of removing smaller number from bigger number.
Subtraction is signified by the minus sign(−)
400,000 – 128,803 = n
n = 271,197

Find the Product.

Question 13.
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 7
Answer: 128
Explanation:
When two or more values multiplied together to get answer is called product.

Grade 4 Go Math Module 11 Assessment Answer Key Question 14.
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 8
Answer: 270
Explanation:
When two or more values multiplied together to get answer is called product.

Question 15.
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 9
Answer: 2,340
Explanation:
When two or more values multiplied together to get answer is called product.

Question 16.
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 10
Answer: 18,160
Explanation:
When two or more values multiplied together to get answer is called product.

Find the Value of n.

Question 17.
24 ×10 = n
____________ = n
Answer: 240
Explanation:
To find the n value, add a number together as many times as the number is multiplied by.
24 ×10 = n
24 is added for ten times to get the product.
So, n = 240

Question 18.
100 × 36 = n
____________ = n
Answer: 3600
Explanation:
To find the n value, add a number together as many times as the number is multiplied by.
100 ×36 = n
100 is added for 36 times to get the product.
So, n = 3600

Question 19.
45 × 23 = n
____________ = n
Answer: 1,035
Explanation:
To find the n value, add a number together as many times as the number is multiplied by.
45 ×23 = n
45 is added for 23 times to get the product.
So, n = 1,035

Find the value of n.

Question 20.
65 ÷ 5 = n
____________ = n
Answer: 13
Explanation:
The division is a method of distributing a group of things into equal parts.
It is one of the four basic operations of arithmetic, which gives a fair result of sharing.
65 ÷ 5 = n
n = 13

Question 21.
516 ÷ 3 = n
____________ = n
Answer: 172
Explanation:
The division is a method of distributing a group of things into equal parts.
It is one of the four basic operations of arithmetic, which gives a fair result of sharing.
516 ÷ 3 = n
n = 172

Question 22.
620 ÷ 4 = n
____________ = n
Answer: 155
Explanation:
The division is a method of distributing a group of things into equal parts.
It is one of the four basic operations of arithmetic, which gives a fair result of sharing.
620 ÷ 4 = n
n = 155

Question 23.
1,026 ÷ 9 = n
____________ = n
Answer: 114
Explanation:
The division is a method of distributing a group of things into equal parts.
It is one of the four basic operations of arithmetic, which gives a fair result of sharing.
1,026 ÷ 9 = n
n = 114

Fill in the bubble completely to show your answer.
Use strip diagrams or equations to help you solve.

Question 24.
During October, Joe’s ice cream shop had 11,094 customers and Tatum’s yogurt shop had 10,237 customers. Matt’s yogurt shop had 3,810 more customers than Tatum’s shop. How many customers did all three shops have during October?
(A) 14,047
(B) 5,640
(C) 35,378
(D) 22,331
Answer:
Option(C)
Explanation:
During October, Joe’s ice cream shop had 11,094 customers and
Tatum’s yogurt shop had 10,237 customers.
Matt’s yogurt shop had 3,810 more customers than Tatum’s shop.
Total customers of Matt’s yogurt shop 3810 + 10237 = 14,047
Total customers in all three shops during October
11,094 + 10,237 + 14,047 = n
n = 35,378

Module 11 Assessment Answer Key Go Math Grade 4 Question 25.
The town of Summerville has a population of 40,285 during the summer, a population of 18,463 during the winter, and a population of 38,709 during the fall. How many more people spend time in Summerville during the winter and fall combined than during the summer?
(A) 20,246
(B) 57,172
(C) 7,501
(D) 16,887
Answer:
Option(D)
Explanation:
The town of Summerville has a population of 40,285 during the summer,
A population of 18,463 during the winter, and
A population of 38,709 during the fall.
More people spend time in Summerville during the winter and fall combined than during the summer
(18,463 + 38,709) – 40,285  = n
57,172 – 40,285 = n
16,887 = n

Question 26.
The Davis family are on a ten-day road trip. They travel 10 hours each day for 3 days. They travel 8 hours each day for 7 days. How many hours does the Davis family travel during their road trip?
(A) 86
(B) 56
(C) 26
(D) 30
Answer:
Option(A)
Explanation:
The Davis family travel 10 hours each day for 3 days.
10 x 3 = 30 hours.
They travel 8 hours each day for 7 days.
8 x 7 = 56 hours.
Total hours does the Davis family travel during their road trip
(10 x 3) + (8 x 7) = n
30 + 56 = n
86 = n

Question 27.
The garden warehouse delivered 1,550 pounds of topsoil in 5-pound bags to the garden shop. The garden shop sold half of the bags the same day they were delivered. How many bags does the garden shop have left to sell?
Texas Go Math Grade 4 Module 11 Assessment Answer Key 11
Record your answer and fill in the bubbles on the grid. Be sure to use the correct place value.
Answer: 775

Explanation:
The garden warehouse delivered 1,550 pounds of topsoil in 5-pound bags to the garden shop.
1,550 x 5 = 7,750
The garden shop sold half of the bags the same day they were delivered.
1,550 ÷ 2 = 775
Total bags the garden shop has left to sell
1,550 – 775 = 775

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top