McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 14.3 Answer Key Percents and Decimals

Practice questions available in McGraw Hill Math Grade 6 Answer Key PDF Lesson 14.3 Percents and Decimals will engage students and is a great way of informal assessment.

McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 14.3 Percents and Decimals

Exercises

CONVERT

Convert the percent to a decimal. Round to four digits to the right of the decimal.

Question 1.
10%
Answer:
10% can be written as 10/100
10/100 = 0.1

Question 2.
67%
Answer:
67% can be written as 67/100
67/100 = 0.67

Question 3.
.02%
Answer:
0.02% can be written as 2/10000
2/10000 = 0.0002

Question 4.
96.4%
Answer:
96.4% can be written as 964/1000
964/1000 = 0.964

Question 5.
55.32%
Answer:
55.32% can be written as 5532/10000
5532/10000 = 0.5532

Question 6.
1110.01%
Answer:
1110.01% can be written as 111001/10000
111001/10000 = 11.1001

Question 7.
23.456%
Answer:
23.456% can be written as 23456/100000
23456/100000 = 0.23456

Question 8.
.075%
Answer:
0.075% can be written as 75/100000
75/100000 = 0.00075

Question 9.
34%
Answer:
34% can be written as 34/100
34/100 = 0.34

Question 10.
1003%
Answer:
1003% can be written as 1003/100
1003/100 = 10.03

Convert the decimal to a percent. Round to two decimal places to the right of the decimal.

Question 11.
.03
Answer:
0.03 in the percent form can be written as 3/100 = 3%

Question 12.
1.02
Answer:
1.02 in the percent form can be written as 102/100 = 102%

Question 13.
.0027
Answer:
.0027 in the percent form can be written as 27/10000 = 0.27%

Question 14.
.025
Answer:
.025 in the percent form can be written as 25/1000 = 2.5%

Question 15.
100.01
Answer:
100.01 in the percent form can be written as 10001/100 = 10001%

Question 16.
.145
Answer:
.145 in the percent form can be written as 145/1000 = 1.45%

Question 17.
.0101
Answer:
.0101 in the percent form can be written as 0.0101 × 100 = 1.01%

Question 18.
.125
Answer:
.125 in the percent form can be written as 0.125 × 100 = 12.5%

Question 19.
.0825
Answer:
.0825 in the percent form can be written as 0.0825 × 100 = 8.25%

Question 20.
.009
Answer:
.009 in the percent form can be written as 0.009 × 100 = 0.9%

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top