McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 1 Test as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key

Count how many. Write the number.

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 1
_______
Answer: 4
There are 4 peaches in the above figure.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 2
_________
Answer: 8
There are 8 apples in the above figure.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 3
______
Answer: 5
There are 5 strawberries in the above figure.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 4
_____
Answer: 15
There are 15 blue circles in the above grid.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 5
________
Answer: 11
There are 11 blue circles in the above grid.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 6
________
Answer: 7
There are 7 bananas in the above figure.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 7
_____
Answer: 2
There are 2 pineapples in the above figure.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 8
________
Answer:

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 9
_________
Answer: 14
There are 14 blue circles in the above grid.

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 10
__________
Answer: 19
There are 19 green circles in the above grid.

Count how many. Write the number.

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 11
_______
Answer: 17
There are 17 blue circles in the above grid.

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 12
______
Answer: 10
There are 10 lemons in the above figure.

Question 13.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 13
__________
Answer: 9
There are 9 cherries in the above figure.

Question 14.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 14
__________
Answer: 6
The count is 6.

Question 15.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 15
_________
Answer: 13
The count is 13.

Question 16.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 16
_________
Answer: 20
There are 20 orange circles in the above grid.

Question 17.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 17
_________
Answer: 3
There are 3 carrots in the above figure.

Question 18.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 18
_________
Answer: 1
There is 1 pineapple in the above figure.

Question 19.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 19
_________
Answer: 18
There are 18 strawberries in the above figure.

Question 20.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 1 Test Answer Key 20
_________
Answer: 12
The count is 12.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top