McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences

Practice questions available in McGraw Hill Math Grade 6 Answer Key PDF Lesson 11.4 Estimating Decimal Sums and Differences will engage students and is a great way of informal assessment.

McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 11.4 Estimating Decimal Sums and Differences

Exercises Estimate

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 1
Answer: 50.22
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-1
The actual sum is 50.22
The estimated sum is 50.20

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 2
Answer: 59.14
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-2
The actual sum is 59.14
The estimated sum is 59.10

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 3
Answer: 66.1
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-3
The actual difference is 66.1
The estimated difference is 66

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 4
Answer: 9.45
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-4
The actual sum is 9.45
The estimated sum is 9.50

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 5
Answer: 6.1
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-5
The actual difference is 6.1
The estimated difference is 6

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 6
Answer: 19.36
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-6
The actual sum is 19.36
The estimated sum is 19.4

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 7
Answer: 1.18
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-7
The actual difference is 1.18
The estimated difference is 1.2

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 8
Answer:$10.19
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-8
The actual difference is $10.19
The estimated difference is $10.2

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 9
Answer: 46.9
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-9
The actual difference is 46.9
The estimated difference is 47

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 10
Answer: $5.8
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-10
The actual difference is $5.8
The estimated difference is $6

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 11
Answer: 90.12
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-11
The actual sum is 90.12
The estimated sum is 90

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 11 Lesson 11.4 Answer Key Estimating Decimal Sums and Differences 12
Answer: 8.56
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-11-Lesson-11.4-Answer-Key-Estimating-Decimal-Sums-and-Differences-12
The actual difference is 8.56
The estimated difference is 8.6

Leave a Comment

Scroll to Top