McGraw Hill Math Grade 6 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers

Practice questions available in McGraw Hill Math Grade 6 Answer Key PDF Lesson 1.2 Adding and Subtracting Whole Numbers will engage students and is a great way of informal assessment.

McGraw-Hill Math Grade 6 Answer Key Lesson 1.2 Adding and Subtracting Whole Numbers

Exercises Add

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 1
Answer: 11446
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-1
By adding 10901 and 545 we get 11446

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 2
Answer: 7243
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-2
By adding three numbers 555, 6666 and 22 we get 7243.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 3
Answer: 103
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-3
By adding three numbers 12, 4 and 87 we get 103.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 4
Answer: 4870
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-4
By adding three numbers 324, 4545 and 1 we get 4870.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 5
Answer: 3558
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-5
By adding three numbers 1212, 23 and 2323 we get 3558.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 6
Answer: 2449
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-6
By adding three numbers 65, 10 and 2374 we get 2449.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 7
Answer: 660
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-7
By adding three numbers 127, 528 and 5 we get 660.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 8
Answer: 28868
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-8
By adding four given numbers 389, 28456, 21 and 2 we get 28868.

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 9
Answer: 4492
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-9
By adding four given numbers 2, 45, 3445 and 1000 we get 4492.

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 10
Answer: 10008
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-10
By adding three numbers 8009, 909 and 1090 we get 10008.

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 11
Answer: 646
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-11
By adding four given numbers 490, 32, 23 and 101 we get 646.

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 12
Answer: 3700
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-12
By adding four given numbers 33, 333, 3333 and 1 we get 3700.

Question 13.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 13
Answer: 1889
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-13
By adding three numbers 544, 322 and 1023 we get 1889.

Question 14.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 14
Answer: 1332
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-14
By adding three numbers 1010, 11 and 311 we get 1332

Question 15.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 15
Answer: 589
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-15
By adding three numbers 212, 355 and 22 we get 589.

Question 16.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 16
Answer: 1514
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-16
By adding three numbers 5, 1055 and 454 we get 1514.

Question 17.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 17
Answer: 858
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-17
By adding three numbers 48, 49 and 761 we get 858.

Question 18.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 18
Answer: 421
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-18
By adding three numbers 34, 344 and 43 we get 421.

Question 19.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 19
Answer: 610
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-19
By adding three numbers 44, 555 and 11 we get 610.

Question 20.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 20
Answer: 172
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-20
By adding the given numbers we get 172 as the answer.

Exercises Subtract

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 21
Answer: 15
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-21
By subtracting 7 from 22 we get 15.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 22
Answer: 27
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-22
By subtracting 45 from 72 we get 27.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 23
Answer: 15
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-23
By subtracting 28 from 43 we get 15.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 24
Answer: 98
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-24
By subtracting 457 from 555 we get 98.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 25
Answer: 1109
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-25
By subtracting 3333 from 4442 we get 1109.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 26
Answer: 1002
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-26
By subtracting 999 from 2001 we get 1002.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 27
Answer: 5098
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-27
By subtracting 790 from 5888 we get 5098.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 28
Answer: 1112
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-28
By subtracting 8888 from 10000 we get 1112.

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 29
Answer: 86
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-29
By subtracting 792 from 878 we get 86.

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 30
Answer: 138
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-30
By subtracting 175 from 313 we get 138.

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 31
Answer: 17
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-31
By subtracting 871 from 888 we get 17.

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 32
Answer: 2787
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-32
By subtracting 9325 from 12112 we get 2787.

Question 13.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 33
Answer: 2779
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-33
By subtracting 12221 from 15000 we get 2779.

Question 14.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 34
Answer: 121
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-34
By subtracting 676 from 767 we get 121.

Question 15.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 35
Answer: 97
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-35
By subtracting 1592 from 1689 we get 97.

Question 16.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 36
Answer: 898
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-36
By subtracting 1112 from 2010 we get 898.

Question 17.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 37
Answer: 13
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-37
By subtracting 988 from 1001 we get 13.

Question 18.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 38
Answer: 2876
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-38

Question 19.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 39
Answer: 180
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-39
By subtracting 49 from 229 we get 180.

Question 20.
McGraw Hill Math Grade 6 Chapter 1 Lesson 1.2 Answer Key Adding and Subtracting Whole Numbers 40
Answer: 82
McGraw-Hill-Math-Grade-6-Chapter-1-Lesson-1.2-Answer-Key-Adding-and-Subtracting-Whole-Numbers-40

By subtracting 1729 from 1811 we get 82.

Leave a Comment

Scroll to Top