McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 4 Answer Key Dividing by 9

Excel in your academics by accessing McGraw Hill Math Grade 3 Answer Key PDF Chapter 7 Lesson 4 Dividing by 9 existing for free of cost.

McGraw-Hill Math Grade 3 Answer Key Chapter 7 Lesson 4 Dividing by 9

Solve

Divide. Write the quotient.

Question 1.
45 ÷ 9 = ___________
Answer:
5
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 20
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 5 as
9 x 5 = 45

Question 2.
0 ÷ 9 = ___________
Answer:
Cannot divide by 0.
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 0
0 x 9 = 0

Question 3.
27 ÷ 9 = _____________
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 21
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 3 as
9 x 3 = 27

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 4 Answer Key Dividing by 9 1
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 22
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 2 as
9 x 2 = 18

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 4 Answer Key Dividing by 9 2
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 23
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 1 as
9 x 1 = 9

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 4 Answer Key Dividing by 9 3
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 24
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 7 as
9 x 7 = 63

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 4 Answer Key Dividing by 9 4
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 25
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 4 as
9 x 4 = 36

Question 8.
What multiplication fact can help you find the quotient in Exercise 6?
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 24
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 7 as
9 x 7 = 63
7 x 9 = 63

Question 9.
A store has 81 bottles of shampoo. Gavin must set the bottles on a shelf in 9 equal rows. How many bottles should he place in each row?
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 26
Explanation:
A store has 81 bottles of shampoo.
Gavin must set the bottles on a shelf in 9 equal rows.
9 x 9 = 81
81 bottles he place in each row.

Question 10.
Tama and Chris were asked to put books on several tables for a Book Fair. Their teacher gave them 72 books to place on the tables. If there are 9 tables, how many books will be on each table?
Answer:
72 divided by 9 = 8
Explanation:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 27
Tama and Chris were asked to put books on several tables for a Book Fair.
Their teacher gave them 72 books to place on the tables.
If there are 9 tables,
8 books will be on each table

Question 11.
Write a short division story that uses 54 and 9. Then solve it.
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 28
Explanation:
A play store has 54 toys. 9 kids shared them equally.
how many toys that each kid get.
9 x 6 = 54
6 toys that each kid get

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top