McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 2 Answer Key Dividing by 7

Excel in your academics by accessing McGraw Hill Math Grade 3 Answer Key PDF Chapter 7 Lesson 2 Dividing by 7 existing for free of cost.

McGraw-Hill Math Grade 3 Answer Key Chapter 7 Lesson 2 Dividing by 7

Solve

Divide. Write the quotient.

Question 1.
14 ÷ 7 = ___________
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 10
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 2 as
7 x 2 = 14

Question 2.
21 ÷ 7 = ___________
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 11
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 3 as
7 x 3 = 21

Question 3.
0 ÷ 7 = _____________
Answer:
Cannot divide by 0.
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 0
if we multiply any number with 0 the product is 0

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 2 Answer Key Dividing by 7 1
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 12
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 1 as
7 x 1 = 7

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 2 Answer Key Dividing by 7 2
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 13
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 8 as
7 x 8 = 56

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 2 Answer Key Dividing by 7 3
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 14
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 6 as
7 x 6 = 42

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 2 Answer Key Dividing by 7 4
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 15
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 7 as
7 x 7 = 49

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 2 Answer Key Dividing by 7 5
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 16
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 9 as
7 x 9 = 63

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 2 Answer Key Dividing by 7 6
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 17
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 5 as
7 x 5 = 35

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 2 Answer Key Dividing by 7 7
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 18
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 4 as
7 x 4 = 28

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 2 Answer Key Dividing by 7 8
Answer:
Answer is 0 if dividend is 0.
Explanation:
Multiplication and division are inversely proportional
The quotient is 0 as
7 x 0 = 0

Question 12.
Kerry has 14 toy cars. He keeps them in a box that is divided into sections. If he puts 2 cars in each section of the box, how many sections of the box will be filled?
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 19
Explanation:
Kerry has 14 toy cars.
as he puts 2 cars in each section of the box,
7 x 2 = 14
7 sections of the box will be filled

Question 13.
Judy practices karate for 1 hour every day. She has practiced for 35 hours in all. How many weeks has she spent practicing karate?
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 17
Explanation:
Judy practices karate for 1 hour every day.
She has practiced for 35 hours in all.
a week has 7 days
7 x 5 = 35
5 weeks has she spent practicing karate

Question 14.
Conrad prints 7 copies of his history report. He prints 28 pages in all. How many pages is the report?
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 7 Lesson 1 Answer Key Dividing by 6 img 18
Explanation:
Conrad prints 7 copies of his history report.
He prints 28 pages in all.
7 x 4 = 28
4 pages is the report

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top