Texas Go Math Kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key.

Texas Go Math Kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key

Vocabulary

Question 1.
Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 1
Answer:

Explanation:
Circled the number 50

Question 2.
Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 2
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Module 16
Explanation:
Circled the number one hundred

Concepts and Skills

Question 3.
Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 3
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Module 17
Explanation:
Counted the numbers from 34 to 50

Question 4.
Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 4
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Module 17
Explanation:
The number is one more than 39 is 40
3 9 + 1 = 40
so, circled the number 40.

Directions
1. Circle the number fifty. 2. Circle the number one hundred. 3. Circle the number 34 Begin with 34 and count forward to 50. Underline the number 50. TEKS K.5 4. What number is one more than 39? Circle that number.
Begin with that number and count forward to 50. TEKS K.5

Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 5

Question 5.
Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 6
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Module 18
Explanation:
one less than 40 is 39
40 – 1 = 39
so, marked the number 39.

Question 6.
Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 7
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Module 19
Explanation:
In the above 100 chart the missing number is 99
so, marked the number 99.

Question 7.
Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 8
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Module 20
Explanation:
The number that comes right after 60
is 70
It is count by 10’s

Directions
Fill in the circle for the correct answer choice. 5. Look at the hundred chart. What number is one less than 40? TEKS K.5 6. Look at the hundred chart. What number is missing? TEKS K.5 7. Look at the column highlighted in yellow on the hundred chart. When counting by tens, what number comes right after 60? TEKS K.5

Question 8.
Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 9
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Module 21
Explanation:
In the above given table
the missing number is 30
so, marked the number.

Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 10

Question 9.
Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 11
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Module 22
Explanation:
three numbers that come after 57
are 58, 59 , 60.
so, marked those numbers

Question 10.
Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 12
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Module 23
Explanation:
three numbers that come after 89
are 90 , 91 , 92 ,
so, marked those numbers

Directions
Fill in the circle for the correct answer choice. 8. Count by tens. What is the missing number? TEKS K.5 9. Look at the hundred chart. Which three numbers come after 57? TEKS K.5 10. Look at the hundred chart. Which three numbers come after 89? TEKS K.5

Performance Task

Texas Go Math kindergarten Unit 3 Assessment Answer Key 13
Explanation:
Texas Go Math Kindergarten Module 24
Arranged the numbers in order
17 , 18 , 19 , 20.

Performance Task This task will assess the child’s understanding of identifying and counting numbers to 100.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top