Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key.

Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key

Concepts and Skills

DIRECTIONS: 1-4. Count and tell how many. Write the number. (TEKS K.2.B)

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key 1
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-7-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-1

Explanation:
Number of counters = 10 + 2 = 12 or Twelve.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-7-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-2

Explanation:
Number of flowers = 10 + 1 = 11 or Eleven.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-7-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-3

Explanation:
Number of counters = 10 + 3 = 13 or Thirteen.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key 4
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-7-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-4

Explanation:
Number of marbles = 14 or Fourteen.

DIRECTIONS: 5. Count and tell how many. Write the number. (TEKS K.2.B.) 6-7. Write the number that is one more. 8-9. Write the number that is one less. (TEKS K.2.F)

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-7-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-5

Explanation:
Number of counters = 15 or Fifteen.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-7-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-6

Explanation:
One more than 13 = 13 + 1 = 14 or Fourteen.

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key 7
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-7-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-7

Explanation:
One more than 11 = 11 + 1 = 12 or Twelve.

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key 8
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-7-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-8

Explanation:
One less than 11 = 11 – 1 = 10 or Ten.

Question 9.
Texas Test Prep
Texas Go Math Kindergarten Module 7 Assessment Answer Key 9
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-7-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-9

Explanation:
One less than 15 = 15 – 1 = 14 or Fourteen.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top