Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key.

Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key

Concepts and Skills

DIRECTIONS: 1. Count the dots of each color in the ten frames. Write the numbers. Trace and write the numbers in order as you count forward from the dashed number. (TEKS K.2.C) 2. Make a cube train with 6 cubes. Make a cube train with 4 cubes. Compare the cube trains by matching. Draw the cube trains. Write how many. Circle the cube train with more cubes. (TEKS K.2.G)

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key 1
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-6-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-1

Explanation:
Number of dots = 6, 4, 3, 5, 7.
Order of numbers:
3, 4, 5, 6, 7.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-6-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-2

Explanation:
Number of cubes:
4 and 6.
4 < 6.
6 > 4.

DIRECTIONS: 3. Write the number of objects in each set. Circle the greater number. (TEKS K.2.G) 4. Look at the number. Write the number that is one less. Write the number that is one more. (TEKS K.2.F) 5. Draw a set that has one fewer apple. 6. Look at the marbles. Draw a set that has fewer. (TEKS K.2.E) 7-8. Choose the correct answer. Which number is greater? (TEKS K.2.F)

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-6-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-3

Explanation:
Number of insects = 8.
Number of hats = 10.
=> 8 < 10.
10 > 8.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key 4
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-6-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-4

Explanation:
One less than 5 = 5 – 1 = 4.
One more than 5 = 5 + 1 = 6.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-6-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-5

Explanation:
Number of apples = 4.
One less than apples = 4 – 1 = 3

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-6-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-6

Explanation:
Number of marbles = 9.
One less than 9 = 9 – 1 = 8.

Question 7.
Texas Test Prep
Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key 7
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-6-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-7

Explanation:
Number 5 is < than number 3.

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Module 6 Assessment Answer Key 8
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-6-Assessment-Answer-Key-Concepts and Skills-8

Explanation:
Number 9 is > than number 7.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top