Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key.

Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key

Concepts and Skills

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key 1
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-17-Assessment-Answer-Key-1
The name of the above shape is square with four sides and four vertices.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-17-Assessment-Answer-Key-2
The name of the shape is a triangle with three sides and three vertices.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Trigonometry-Kindergarten-Module-17-Assessment-Answer-Key-3
There are 2 circles.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key 4
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-17-Assessment-Answer-Key-4
There are 3 triangles in the above picture.

Directions
1-2 Trace around each shape, Write how many sides. Place a counter on each corner or vertex. Write how many vertices. TEKS K.6.D 3. Color all of the circles. TEKS K.6.A 4. Color all of the triangles. TEKS K.6.A

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-17-Assessment-Answer-Key-5
There are 3 rectangles in the above picture.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-17-Assessment-Answer-Key-6
There are 2 squares in the above picture.

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key 7
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-17-Assessment-Answer-Key-7

Question 8.
Texas Test Prep
Texas Go Math Kindergarten Module 17 Assessment Answer Key 8
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Module-17-Assessment-Answer-Key-8
The shape with three sides is a triangle.

Directions
5. Color all of the rectangles. TEKS K.6.A 6. Color all of the squares. TEKS K.6.A 7. Use 3 small squares to make a rectangle. Draw and color the shapes you use. TEKS K.6.F 8. Mark under the shape that is a triangle. TEKS K.6.A. K.6.D

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top