Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key Count and Write 18 and 19

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key Count and Write 18 and 19.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key Count and Write 18 and 19

Explore

DIRECTIONS: Count and tell how many. Trace and write the numbers and the words.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 1
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Explore

Explanation:
Number of yellow cubes = 18 or Eighteen.
Number of oranges cubes = 19 or Nineteen.

Share and Show

DIRECTIONS: 1. Count and tell how many. Practice writing the numbers. 2. Count and tell how many. Write the number. 3. Look at the ten frames in Exercise 2. Write how many green squares. Write how many blue squares. Write how many in all.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Share and Show-1

Explanation:
Number of flowers = 10 + 8 = 18 or Eighteen.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Share and Show-2

Explanation:
Number of green cubes = 10.
Number of blue cubes = 8.
Total number of cubes = Number of green cubes + Number of blue cubes
= 10 + 8
= 18 or Eighteen.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 4
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Share and Show-3

Explanation:
Number of green cubes = 10.
Number of blue cubes = 8.
Total number of cubes = Number of green cubes + Number of blue cubes
= 10 + 8
= 18 or Eighteen.

DIRECTIONS: 4. Count and tell how many. Practice writing the numbers. 5. Count and tell how many. Write the number. 6. Look at the ten frames in Exercise 5. Write how many blue squares. Write how many red squares. Write how many in all.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Share and Show-4

Explanation:
Number of flowers = 10 + 9 = 19 or Nineteen.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Share and Show-5

Explanation:
Number of blue cubes = 10.
Number of red cubes = 9.
Total number of cubes = Number of blue cubes + Number of red cubes
= 10 + 9
= 19 or Nineteen.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 7
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Share and Show-6

Explanation:
Number of blue cubes = 10.
Number of red cubes = 9.
Total number of cubes = Number of blue cubes + Number of red cubes
= 10 + 9
= 19 or Nineteen.

HOME ACTIVITY • Ask your child to count and write the number for a set of 18 or 19 objects, such as macaroni pieces or buttons.
Answer:
Number of buttons = 19 or Nineteen.
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-HOME ACTIVITY

Explanation:
My kid took buttons and counted and told.
Number of buttons = 18 or Eighteen.
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-HOME ACTIVITY

DIRECTIONS: 7. Jonah has 10 purple flowers. Kaiya has 8 red flowers. How many flowers do they have in all? Write the number. 8. Draw a set of 19 objects. Circle 10 of the objects. How many more objects are there? Write the number. 9. Choose the correct answer. What number goes in the blank?

Problem Solving
Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 8
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Problem Solving-7

Explanation:
Number of purple flowers = 10.
Number of red flowers = 8.
Total number of flowers = Number of purple flowers + Number of red flowers
= 10 + 8
= 18 or Eighteen.

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 9
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Problem Solving-8

Explanation:
Number of counters = 10 + 9 = 19 or Nineteen.
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-HOME ACTIVITY

Daily Assessment Task
Question 9.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 10
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Daily Assessment Task-9

Explanation:
10 + 8 = 18 or Eighteen.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1-2. Count and tell how many. Write the numbers.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 11
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Homework and Practice Answer Key-1

Explanation:
Number of flowers = 10 + 8 = 18 or Eighteen.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 12
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Homework and Practice Answer Key-2

Explanation:
Number of flowers = 19 or Nineteen.

DIRECTIONS: 3-5. Choose the correct answer. What number goes in the blank?

Lesson Check
Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 13
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Homework and Practice Answer Key-3

Explanation:
10 + 9 = 19 or Nineteen.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 14
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Homework and Practice Answer Key-4

Explanation:
10 + 8 = 18 or Eighteen.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Answer Key 15
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.4-Answer-Key-Count-and-Write-18-and-19-Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.4 Homework and Practice Answer Key-5

Explanation:
10 + 7 = 17 or Seventeen.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top