Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key Model and Count 18 and 19

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key Model and Count 18 and 19.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key Model and Count 18 and 19

Explore

DIRECTIONS: Use counters to show the number 18. Add more to show the number 19. Draw the counters.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 1
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Explore

Explanation:
Number of counters = 10 + 9 = 19 or Nineteen.

Share and Show

DIRECTIONS: 1. Circle 10 peaches. Tell how many more there are. 2. Place counters in the ten frames to show the number 18. Draw the counters. 3. Look at the counters you drew in the ten frames. How many ones are in the top ten frame? Write the number. How many ones are in the bottom ten frame? Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Share and Show-1

Explanation:
Number of peaches = 10 + 8 = 18 or Eighteen.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Share and Show-2

Explanation:
Number of counters = 10 + 8 = Eighteen.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 4
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Share and Show-3

Explanation:
Number of counters = 10 + 8 = Eighteen.

DIRECTIONS: 4. Circle 10 pears. 5. Place and draw counters in the ten frames to show the number 19. 6. Write the number in each ten frames.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Share and Show-4

Explanation:
Number of peaches = 10 + 9 = Nineteen.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Explore

Explanation:
Number of counters = 10 + 9 = 19 or Nineteen.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 7
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Share and Show-6

Explanation:
Number of counters = 10 + 9 = 19 or Nineteen.

HOME ACTIVITY • Draw two ten frames on a sheet of paper. Have your child use small objects to model the numbers 18 and 19.
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Explore

Explanation:
My kid used counters to draw 18 and 19 in the frames.
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Share and Show-2

DIRECTIONS: 7. Start with the blue bead on the left. Circle to show 18 beads on the bead string. 8. Start with the blue bead on the left. Circle to show 19 beads on the bead string. 9. Choose the correct answer. What number does the model show?

Problem Solving
Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 8
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Problem Solving-7

Explanation:
Number of blue beads = 10.
Number of yellow beads = 8.
Total number of beads = Number of blue beads + Number of yellow beads
= 10 + 8
= 18 or Eighteen.

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 9
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Problem Solving-8

Explanation:
Number of blue beads = 10.
Number of yellow beads = 9.
Total number of beads = Number of blue beads + Number of yellow beads
= 10 + 9
= 19 or Nineteen.

Daily Assessment Task
Question 9.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 10
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Daily Assessment Task-9

Explanation:
Number of counters = 10 + 8 = 18 or Eighteen.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1. Draw counters to show 18. Write the number. 2. Draw counters to show 19. Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 11
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Homework and Practice Answer Key-1

Explanation:
Number of counters = 10 + 8 = 18 or Eighteen.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 11
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Homework and Practice Answer Key-2

Explanation:
Number of counters = 19 or Nineteen.

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 3-5. What number does the model show?

Lesson Check
Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 13
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Homework and Practice Answer Key-3

Explanation:
Number of counters = 17 or Seventeen.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 14
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Homework and Practice Answer Key-4

Explanation:
Number of counters = 18 or Eighteen.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Answer Key 15
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-8.3-Answer-Key-Model-and-Count-18-and-19-Texas Go Math Kindergarten Lesson 8.3 Homework and Practice Answer Key-5

Explanation:
Number of counters = 19 or Nineteen.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top