Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key Model, Count and Write 15

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key Model, Count and Write 15.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key Model, Count and Write 15

Explore

DIRECTIONS: Use counters to show the number 15. Draw the counters. Trace and write the number. Trace the word.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 1
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Explore

Explanation:
Number of counters = 15 or Fifteen.

Share and Show

DIRECTIONS: 1. Count and tell how many. Write the number. 2. Use counters to show the number 15. Draw the counters. 3. Look at the counters you drew. How many are in the ten frame? Write the number. How many more? Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Share and Show-1

Explanation:
Number of kiwi fruits = 15 or Fifteen.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Share and Show-2

Explanation:
Number of counters = 15 or Fifteen.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 4
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Share and Show-3

Explanation:
Number of counters in frame = 10.
Number of counters out of frame = 5.
Total number of counters = Number of counters in frame + Number of counters out of frame
= 10 + 5
= 15.

DIRECTIONS: 4-5. Count and tell how many. Write the number. 6. Look at the ten circles and some more in Exercise 5. Write how many blue circles. Write how many red circles. Write how many in all.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Share and Show-4

Explanation:
Number of purple flowers = 15 or Fifteen.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Share and Show-5

Explanation:
Number of blue counters = 10.
Number of red counters = 5.
Total number of counters = Number of blue counters + Number of red counters
= 10 + 5
= 15 or Fifteen.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 7
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Share and Show-6

Explanation:
Number of blue counters = 10.
Number of red counters = 5.
Total number of counters = Number of blue counters + Number of red counters
= 10 + 5
= 15 or Fifteen.

HOME ACTIVITY • Have your child use two different kinds of objects to show all the ways he or she can make 15, such as 8 pieces of macaroni and 7 pieces of bowtie pasta.
Answer:
Total number of objects = 15 or Fifteen.

Explanation:
Number of books = 8.
Number of pencils = 7.
Total number of objects = Number of books  + Number of pencils
= 8 + 7
= 15 or Fifteen.

DIRECTIONS: 7. Start with the blue bead on the left. Circle to show 15 beads on the bead string. 8. Choose the correct answer. Count the tickets. How many are there?

Problem Solving
Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 8
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Problem Solving-7

Explanation:
Number of blue beads = 10.
Number of yellow beads = 5.
Total number of beads = Number of blue beads + Number of yellow beads
= 10 + 5
= 15 or Fifteen.

Daily Assessment Task
Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 9
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Daily Assessment Task-8

Explanation:
Number of chocolates = 15 or Fifteen.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1. Draw counters to show 15. Write the number. 2. Draw counters to show 14. Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 10
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Homework and Practice Answer Key-1

Explanation:
Number of counters = 15 or Fifteen.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 10
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Homework and Practice Answer Key-2

Explanation:
Number of counters = 14 or Fourteen.

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 3. Count the ants. How many are there? 4. Count the butterflies. How many are there? 5. Count the turtles. How many are there?

Lesson Check
Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 11
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-3

Explanation:
Number of ants = 13 or Thirteen.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 12
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-4

Explanation:
Number of butterflies = 15 or Fifteen.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Answer Key 13
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.5-Answer-Key-Model-Count-and-Write-15-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.5 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-5

Explanation:
Number of tortoises = 15 or Fifteen.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top