Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key Count and Write 13 and 14

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key Count and Write 13 and 14.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key Count and Write 13 and 14

Explore

DIRECTIONS: Count and tell how many. Trace and write the numbers and the words.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 1
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Explore

Explanation:
Number of yellow cubes = 13 or Thirteen.
Number of blue cubes = 14 or Fourteen.

Share and Show

DIRECTIONS: 1. Count and tell how many. Practice writing the number. 2. Count and tell how many. Write the number. 3. Look at the squares in Exercise 2. Write how many blue squares. Write how many red squares. Write how many squares in all.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Share and Show-1

Explanation:
Number of flowers = 13 or Thirteen.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Share and Show-2

Explanation:
Number of blue cubes = 10.
Number of red cubes = 3.
Total number of cubes = Number of blue cubes  + Number of red cubes
= 10 + 3
= 13.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 4
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Share and Show-3

Explanation:
Number of blue cubes = 10.
Number of red cubes = 3.
Total number of cubes = Number of blue cubes  + Number of red cubes
= 10 + 3
= 13.

DIRECTIONS: 4. Count and tell how many. Practice writing the number. 5. Count and tell how many. Write the number. 6. Look at the squares in Exercise 5. Write how many red squares. Write how many blue squares. Write how many squares in all.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Share and Show-4

Explanation:
Number of flowers = 14 or Fourteen.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Share and Show-5

Explanation:
Number of red cubes = 10.
Number of blue cubes = 4.
Total number of cubes = Number of red cubes  + Number of blue cubes
= 10 + 4
= 14 or Fourteen.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 7
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Share and Show-6

Explanation:
Number of red cubes = 10.
Number of blue cubes = 4.
Total number of cubes = Number of red cubes  + Number of blue cubes
= 10 + 4
= 14 or Fourteen.

DIRECTIONS: 7. Tb picked 13 purple flowers. Draw more purple flowers to show how many she picked. 8. Calvin picked 14 red flowers. Draw more red flowers to show how many he picked. 9. Count the cubes. Write the number.

Problem Solving
Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 8
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Problem Solving-7

Explanation:
Number of purple flowers given = 10.
Total number of purple flowers = 13 or Thirteen.
Number of purple flowers missing = Total number of purple flowers – Number of purple flowers given
= 13 – 10
= 3.

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 9
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Problem Solving-8

Explanation:
Number of red flowers given = 10.
Total number of red flowers = 14 or Fourteen.
Number of red flowers missing = Total number of red flowers – Number of red flowers given
= 14 – 10
= 4.

Daily Assessment Task
Question 9.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 10
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Daily Assessment Task-9

Explanation:
Number of blue cubes = 14 or Fourteen.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1-2. Count and tell how many. Practice writing the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 11
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Homework and Practice Answer Key-1

Explanation:
Number of lorries = 13 or Thirteen.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 12
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Homework and Practice Answer Key-2

Explanation:
Number of red cookies = 14 or Fourteen.

DIRECTIONS: Choose the correct answer 3-5. Count the cubes. How do you write that number?

Lesson Check
Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 13
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-3

Explanation:
Number of red cubes = 13 or Thirteen.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 14
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-4

Explanation:
Number of red cubes = 14 or Fourteen.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Answer Key 15
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.4-Answer-Key-Count-and-Write-13-and-14-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.4 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-5

Explanation:
Number of red cubes = 12 or Twelve.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top