Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key Model and Count 13 and 14

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key Model and Count 13 and 14.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key Model and Count 13 and 14

Explore

DIRECTIONS: Use counters to show the number 13. Add more to show the number 14. Draw the counters.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 1
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Explore

Explanation:
Number of counters = 10 + 3 = 13.
Number of counters = 10 + 4 = 14.

Share and Show

DIRECTIONS: 1. Count and tell how many. Circle the number and word. 2. Use counters to show the number 13. Draw the counters. 3. Look at the counters you drew. How many are in the ten frame? Write the number. How many more ore there? Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Share and Show-1

Explanation:
Number of lemons = 10 + 3 = 13 or Thirteen.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Share and Show-2

Explanation:
Number of counters = 10 + 3 = 13 or Thirteen.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 4
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Share and Show-3

Explanation:
Number of counters in the frame = 10.
Number of counters out the frame = 3.
Total number of counters = 10 + 3 = 13 or Thirteen.

DIRECTIONS: 4. Count and tell how many. Circle the number and word. 5. Use counters to show the number 14. Draw the counters. 6. Look at the counters you drew. How many are in the ten frame? Write the number. How many more are there? Write the number.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Share and Show-4

Explanation:
Number of apples = 10 + 4 = 14.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Share and Show-5

Explanation:
Number of counters in frame = 10.
Number of counters out the frame = 4.
Total number of counters = 10 + 4 = 14 or Fourteen.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 7
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Share and Show-6

Explanation:
Number of counters in frame = 10.
Number of counters out the frame = 4.
Total number of counters = 10 + 4 = 14 or Fourteen.

DIRECTIONS: 7. Start with the blue bead on the left. Circle to show 13 beads on the bead string. 8. Choose the correct answer. How many marbles are there?

Problem Solving
Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 8
Answer:
Total number of beads = 13 or Thirteen.

Explanation:
Number of  blue beads = 8.
Number of yellow beads = 5.
Total number of beads = Number of  blue beads + Number of  yellow beads
= 8 + 5
= 13 or Thirteen.

Daily Assessment Task
Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 9
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Daily Assessment Task-8

Explanation:
Number of marbles = 14 or Fourteen.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1. Draw counters to show 13. Write the number. 2. Draw counters to show 14. Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 10
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Homework and Practice Answer Key-1

Explanation:
Number of counters = 13 or Thirteen.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 10
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Homework and Practice Answer Key-2

Explanation:
Number of counters = 14 or Fourteen.

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 3. How many bananas are there? 4. How many pineapples are there? 5. How many oranges are there?

Lesson Check
Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 11
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-3

Explanation:
Number of bananas = 13 or Thirteen.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 12
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-4

Explanation:
Number of Pineapples = 14 or Fourteen.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Answer Key 13
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.3-Answer-Key-Model-and-Count-13-and-14-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.3 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-5

Explanation:
Number of oranges = 12 or Twelve.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top