Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key Count and Write 11 and 12

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key Count and Write 11 and 12.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key Count and Write 11 and 12

Explore

DIRECTIONS: Count and tell how many. Trace and write the numbers and the words.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 1
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Explore

Explanation:
Number of cubes = 11 or Eleven.
Number of cubes = 12 or Twelve.

Share and Show

DIRECTIONS: 1. Count and tell how many. Practice writing the number. 2. Count and tell how many. Write the number. 3. Look at the squares in Exercise 2. Write how many blue squares. Write how many red squares. Write how many squares in all.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Share and Show-1

Explanation:
Number of flowers = 11 or Eleven.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Share and Show-2

Explanation:
Number of cubes = 10 + 1 = 11.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 4
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Share and Show-3

Explanation:
Number of blue cubes = 10.
Number of blue cubes = 1.
Total number of cubes = Number of blue cubes + Number of red cubes
= 10 + 1
= 11.

DIRECTIONS: 4. Count and tell how many. Practice writing the number. 5. Count and tell how many. Write the number. 6. Look at the squares in Exercise 5. Write how many green squares. Write how many orange squares. Write how many squares in oil.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Share and Show-4

Explanation:
Number of flowers = 12 or Twelve.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Share and Show-5

Explanation:
Number of cubes = 12 or Twelve.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 7
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Share and Show-6

Explanation:
Number of green cubes = 10.
Number of yellow cubes = 10.
Total number of cubes = Number of green cubes + Number of yellow cubes
= 10 + 2
= 12 or Twelve.

HOME ACTIVITY • Ask your child to count and write the number for a set of 11 or 12 objects, such as macaroni pieces or buttons.
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-HOME ACTIVITY

Explanation:
My kid took buttons and counted them = 11 or Eleven.

DIRECTIONS: 7-8. Look at the number. Draw more flowers to show that number. 9. Count the counters. Write the number.

Problem Solving
Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 8
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Problem Solving-7

Explanation:
Number of flowers = 10 + 1 = 11.

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 9
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Problem Solving-8

Explanation:
Number of flowers = 12 or Twelve.

Daily Assessment Task
Question 9.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 10
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Daily Assessment Task-9

Explanation:
Number of counters = 10 + 2 = 12.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1-2. Count and tell how many. Practice writing the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 11
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Homework and Practice Answer Key-1

Explanation:
Number of smileys = 11 or Eleven.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 12
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Homework and Practice Answer Key-2

Explanation:
Number of triangles = 12 or Twelve.

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 3. Count the strawberries. How would you write the number? 4. Count the pears. How would you write the number? 5. Count the apples. How would you write the number?

Lesson Check
Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 13
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-3

Explanation:
number of strawberries = 11 or Eleven.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 14
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-4

Explanation:
Number of pears = 12 or Twelve.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Answer Key 15
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-7.2-Answer-Key-Count-and-Write-11-and-12-Texas Go Math Kindergarten Lesson 7.2 Homework and Practice Answer Key-Lesson Check-5

Explanation:
Number of apples = 10 or Ten.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top