Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key Count and Write 9

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key Count and Write 9.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key Count and Write 9

Explore

DIRECTIONS: Count and tell how many cubes. Write the numbers. Count and tell how many ducks. Trace the word.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 1
Answer:

Explanation:
I traced and practiced writing the number 9 and traced the word nine.

Share and Show

DIRECTIONS: 1. Look at the picture. Circle the sets of nine objects.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 2
Answer:

Explanation:
I drew a circle around those groups that are 9 in number.There are 9 teddy bears, 9 ducks and 9 rings.

DIRECTIONS: 2. Say the number. Write the numbers. 3-6. Count and tell how many. Write the number.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 3
Answer:

Explanation:
I traced and practiced writing the number 9.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 4
Answer:

Explanation:
I counted and wrote the number 9 as there are 9 objects.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 5
Answer:

Explanation:
I counted and wrote the number 8 as there are 8 objects.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 6
Answer:

Explanation:
I counted and wrote the number 9 as there are 9 objects.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 7
Answer:

Explanation:
I counted and wrote the number 9 as there are 9 objects.

HOME ACTIVITY • Ask your child to find something in your home that has the number 9 on it, such as a clock or a phone.
Answer:

DIRECTIONS: 7. Which set has a number of objects one less than 10? Circle that set. 8. Choose the correct answer. Which set has nine ducks?

Problem Solving

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 8
Answer:

Explanation:
I drew a circle around the set that has one lessthan 10 that is 9.there are 9 brown bears.

Daily Assessment Task

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 9
Answer:

Explanation:
I marked that group of ducks that are 9 in number.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1-4. Count and tell how many. Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 10
Answer:

Explanation:
I counted and wrote the number 8 as there are 8 umbrellas.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 11
Answer:

Explanation:
I counted and wrote the number 9 as there are 9 umbrellas.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 12
Answer:

Explanation:
I counted and wrote the number 9 as there are 9 umbrellas.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 13
Answer:

Explanation:
I counted and wrote the number 7 as there are 7 umbrellas.

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 5. Which set has 9 hats? 6. Which set has 9 footballs?

Lesson Check

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 14
Answer:

Explanation:
I marked the set of hats that are 9 in number.

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 5.2 Answer Key 15

Answer:

Explanation:
I marked the set of footballs that are 9 in number.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top