Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key Number in a Group

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key Number in a Group.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key Number in a Group

Explore

DIRECTIONS: Look at the soccer boils. Trace the number. Look at the baseballs. Write the number.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 1
Answer:

Explanation:
There are 5 soccer’s in the first set and the 5baseballs in the second set.
Traced and written the number 5

Share and Show

DIRECTIONS: 1-2. Look at the sets. Write the number of objects you see in each set.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 2
Answer:

Explanation:
There are 2 balls in the each set
Traced the number 2

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 3
Answer:

Explanation:
There are 3 foot balls in each set
traced the number 3

DIRECTIONS: 3. Look at each set. Circle the sets that show 4. Write the number. 4. Look at each set. Circle the sets that show 5. Write the number.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 4
Answer:

Explanation:
In 2 of each set has 4 balls
circled then and written the number 4

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 5
Answer:

Explanation:
In second, and third sets there are 5 in each set
circled and traced the number 5

DIRECTIONS: 5. Draw a set of 5 items. Then draw another set of 5 items in a different way. Write the number on the line. 6. Choose the correct answer. Which set shows the same number as the five frame?

Problem Solving

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 6
Answer:

Explanation:
Drawn a set of 5 hearts.
Then draw another set of 5 stars in a different way. Written the number on the line.

Daily Assessment Task

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 7
Answer:

Explanation:
There are three circles
and bubbled the option where the answer is 3

Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1-2. Look at the sets. Write the number of objects you see in each set.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 8
Answer:


Explanation:
there are 4 objects in each set
counted and written number 4

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 9
Answer:

Explanation:
there are 3 objects in each set
counted and written number 3

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 3. Which set shows 3 daisies? 4. Which set shows 5 roses? 5. Which set shows the same number as the five frame?

Lesson Check

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 10
Answer:

Explanation:
Bubbled the set which has 3 daisies

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 11
Answer:

Explanation:
Bubbled the set which has 5 roses

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 2.3 Answer Key 12
Answer:

Explanation:
Explanation:
There are 4 circles and bubbled the
option which has 4 circles.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top