Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key Identify Coins

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key Identify Coins.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key Identify Coins

Essential Question
can you solve problems using the strategy act it out?

Unlock the Problem

Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 1

Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.3 img 33
Explanation:
There are 2 pennies circled in yellow
and 2 nickels circled in green, 3 dimes circled in red and 3 quarters circled in blue.

Directions
Circle the pennies in yellow. Circle the nickels in green. Circle the dimes in red. Circle the quarters in blue. Count and write the number of quarters.

Try Another Problem

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 2
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-15.5-Answer-Key-2 (1)

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 3
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-15.5-Answer-Key-3 (1)

Directions
1-2. Listen to the problem. Circle the set that shows the coins used to buy the item.

Share and Show

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 5
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-15.5-Answer-Key-5

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 6
Answer:
Texas-Go-Math-Kindergarten-Lesson-15.5-Answer-Key-6
0.25$ + 0.05$ = 0.30$

Directions
3-4. Listen to the problem. Circle the set that shows the coins used to buy the item.

Home Activity

  • Show your child a set of coins including a nickel, a dime, and a quarter. Have him or her tell you the name of each coin and describe how the coins are alike and how they are different.

Daily Assessment Task

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 7
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.3 img 34
Explanation:
In the first set we have 2 quarters
and in the second set we had 1 nickel and 1 quarter

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 8
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.3 img 35
Explanation:
There are 2 pennies in the group
marked the number 2

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 9
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.3 img 36
Explanation:
Tina has these coins.
3 dimes that she have
So, marked the number 3

Directions
Choose the correct answer. 5. Which set has the some coins? 6. How many pennies are in this group? 7. Tina has these coins. How many dimes does she have?

Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Homework and Practice

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 10
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.3 img 37
Explanation:
Abe used four coins to buy a toy car
so, he used 3 nickels and 1 penny

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 11
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.3 img 38
Explanation:
Beth used five coins to buy a box of crayons.
so, he used 2 pennies 2 dimes and 1 nickel.

Directions
1. Abe used four coins to buy a toy car. Circle the set of coins Abe used to buy the car. 2. Beth used five coins to buy a box of crayons. Circle the set that shows the coins Beth used to buy the crayons.

Texas Test Prep

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 12
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.3 img 39
Explanation:
The second set has the same coins they are 2 nickels
so, marked the second set

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 13
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.3 img 40
Explanation:
There are 4 dimes in the above group
so, marked the number 4

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.5 Answer Key 14
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 15.3 img 41
Explanation:
Carol has these coins.
she have 5 nickels
so, marked the number 5

Directions
Choose the correct answer. 3. Which set has the same coins? 4. How many dimes are in this group? 5. Carol has these coins. How many nickels does she have?

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top