Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key Sums Up to 10

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key Sums Up to 10.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key Sums Up to 10

EssentiaI Question
How can you show and write addition sentences for sums up to 10?

Explore

Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 1
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 15
Explanation:
9 blue cars and 1 green car
9 + 1 = 10
The sum of 9 and 1 is 10

Directions
Listen to the addition word problem. Write the numbers to complete the addition sentence. Trace the symbols.

Share and Show

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 2
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 16
Explanation:
5 aero planes and 5 ships
5 + 5 = 10
The sum of 5 and 5 is 10.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 3
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 17
Explanation:
7 marbles and 3 stars
7 + 3 = 10
The sum of 7 and 3 is 10

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 4
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 18
Explanation:
4 orange boxes and 6 blue boxes
4 + 6 = 10
The sum of 4 and 6 is 10.

Directions
1-3. Listen to the addition word problem. Complete the addition sentence.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 5
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 19
Explanation:
2 fishes and 8 yellow ducks
2 + 8 = 10
The sum of 2 and 8 is 10

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 6
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 20
Explanation:
5 red cars and 5 green cars
5 + 5 = 10
The sum of 5 and 5 is 10

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 7
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 21
Explanation:
1 drum and 9 toys
1 + 9 = 10
The sum of 1 and 9 is 10

Directions
4-6. Listen to the addition word problem. Complete the addition sentence.

Home Activity

  • Have your child tell you an addition sentence with a sum of ten.

Problem Solving

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 8
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 28
Explanation:
There are ten children in the cafeteria.
Ten of them are drinking water.
10 + 0 = 10
0 children are drinking milk

Daily Assessment Task

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 9
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 23
Explanation:
Nate has 4 dolls.
Ollie has 6 dolls.
4 + 6 = 10
so, Nate and olive have 10 toys altogether

Directions
7. There are ten children in the cafeteria. Ten of them are drinking water. How many children are drinking milk? Draw counters to show the children drinking milk. Complete the addition sentence. 8. Choose the correct answer. Nate has 4 dolls. Ollie has 6 dolls. What does the picture show?

Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Homework and Practice

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 10
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 24
Explanation:
Kim has five basketballs.
She also has 4 soccer balls.
5 + 4 = 9
so, 9 balls that she have in all.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 11
Answer:

Explanation:
The team put seven hats on the rack,
They also put three gloves on the rock.
7 + 3 = 10
10 hats and gloves are on the rack

Directions
Listen to the addition problem. Complete the addition sentence. 1. Kim has five basketballs. She also has 4 soccer balls. How many balls does she have in all? 2. The team put seven hats on the rack, They also put three gloves on the rock. How many hats and gloves are on the rack?

Texas Test Prep

Lesson Check

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 12
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 26
Explanation:
here are eight blue birds sitting on a fence.
There are two red birds on the fence.
8 + 2 = 10
so, 10 birds are in the fence.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.4 Answer Key 13
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 27
Explanation:
There are three yellow kittens at the Cat Show.
There are seven black kittens at the Cat Show.
3 + 7 = 10
so, 10 cats at the cat show

Directions
Choose the correct answer. What does the picture show? 3. There are eight blue birds sitting on a fence. There are two red birds on the fence. 4. There are three yellow kittens at the Cat Show. There are seven black kittens at the Cat Show.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top