Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key Sums Up to 9

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key Sums Up to 9.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key Sums Up to 9

Essential Question
How you show and write addition sentences for sums to 9?

Explore

Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 1
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 29
Explanation:
1 cucumber and 8 carrots
1 + 8 = 9
The sum of 1 and 8 is 9

Directions
1-3. Listen to the addition word problem. Complete the addition sentence. Trace the symbols.

Share and Show

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 2
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 30
Explanation:
3 tomatoes and 5 raddish
3 + 5 = 8
The sum of 3 and 5 is 8

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 3
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 31
Explanation:
4 capsicum and 4 turnips
4 + 4 = 8
The sum of 4 and 4 is 8

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 4
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 32
Explanation:
2 corns and 6 lattice
2 + 6 = 8
The sum of 2 and 6 is 8

Directions
1-3. Listen to the addition word problem. Complete the addition sentence.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 5
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 33
Explanation:
6 bottle guards and 3 tomatoes
6 + 3 = 9
the sum of 6 and 3 is 9

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 6
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 34
Explanation:
5 Artichoke and 4 cabbage
5 + 4 = 9
The sum of 5a nd 4 is 9

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 7
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 35
Explanation:
2 potatoes and 7 carrots
2 + 7 = 9
The sum of 2 and 7 is 9

Directions
4-6. Listen to the addition word problem. Complete the addition sentence.

Home Activity

  • Have your child use his or her fingers on two bonds to show two numbers and tell how many in all.

Problem Solving

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 8
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 55
Explanation:
In one hand there are 2 fingers open
and in the other hand there are 3 fingers open
2 + 3 = 5
so, The sum of 2 and 3 is 5

Daily Assessment Task

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 9
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 36
Explanation:
2 yellow boxes and 7 blue boxes
2 + 7 = 9
The sum of 2 and 7 is 9

Directions
7. Shelby has nine counters. None of them are blue. How many are red? Draw the counters. Complete the addition sentence. 8. Choose the correct answer. What does the picture show?

Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Homework and Practice

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 10
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 37
Explanation:
Mr. Gates bought 5 apples and 3 pears.
5 + 3 = 8
8 pieces of fruit that he buy

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 11
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 38
Explanation:
Mr. Jones eats 2 strawberries and 6 blueberries.
2 + 6 = 8
8 berries that he eat

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 12
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 39
Explanation:
There are 4 bananas and 5 pears in a bowl.
4 + 5 = 9
9 pieces of fruit are there

Directions
Complete the addition sentence. 1. Mr. Gates bought 5 apples and 3 pears. How many pieces of fruit did he buy? 2. Mr. Jones eats 2 strawberries and 6 blueberries. How many berries does he eat? 3. There are 4 bananas and 5 pears in a bowl. How many pieces of fruit are there?

Texas Test Prep

Lesson Check

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 13
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 40
Explanation:
6 frog toys and 2 duck toys
6 + 2 = 8
There are 8 toys in all.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.3 Answer Key 14
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 13.5 Answer Key Doubles img 41
Explanation:
5 5 green dog toys and 4 ash dog toys
5 + 4 = 9
The sum of 5 and 4 is 9

Directions
Choose the correct answer. 4-5. What does the picture show?

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top