Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key Addition Word Problems

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key Addition Word Problems.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key Addition Word Problems

Unlock the Problem

DIRECTIONS: Listen and use counters to act out the addition word problem. Write the addition sentence. Tell a friend how many children in all.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key 1
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 17
Explanation:
2 children  are drawing 2 more child joined them
2 + 2 = 4
so, there are 4 children in all.

Try Another Problem

DIRECTIONS: 1. Listen to and use counters to act out the addition word problem. Write the addition sentence.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key 2
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 16
Explanation:
2 children are playing sand art and one more child joined them
2 + 1 = 4
so, 3 children are there.

Share and Show

DIRECTIONS: 2. Listen to and use counters to act out the addition word problem. Write the numbers and trace the symbols to complete the addition sentence.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key 3
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 10
Explanation:
3 children are drawing
and 2 more children joined them
3 + 2 = 5
so, there are 5 children in all.

HOME ACTIVITY • Tell your child a short word problem about adding three objects to a set of two objects. Have your child use toys to act out the word problem.
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 11
Explanation:
There are 2 flower pots
and 3 more flower pots
2 + 3 = 5
so, there are 5 flower pots in all.

Daily Assessment Task

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 3. A fish is swimming. Another fish swims behind it. Act out 3 + 1. How many fish are there? 4. Three birds are on a branch. Another bird joins them. Act out 3 + 1. How many birds are there? 5. Two butterflies are on a flower. Two more butterflies come. Act out the problem. What does the picture show?

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key 4
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 12
Explanation:
A fish is swimming.
Another fish swims behind it
1+ 1 = 2
so, there are 2 fishes swimming

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key 5
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 13
Explanation:
Three birds are on a branch.
Another bird joins them
3 + 1 = 4
so, there are 4 birds in all.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key 6
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 14
Explanation:
Two butterflies are on a flower.
Two more butterflies come
2 + 2 = 4
so, there are 4 butter flies in all.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1. One fish ¡s swimming. Two more fish join. Draw to show the addition word problem. Write the numbers and trace the symbols to complete the addition sentence.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key 7
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 15
Explanation:
One fish ¡s swimming. Two more fish join
1 + 2 = 3
so, there are 3 fishes swimming

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 2. Two puppies are eating. Another puppy joins them. How many puppies are there? 3. Three ladybugs are on a leaf. Two more ladybugs join them. How many ladybugs are there? 4. Three ducks are in a pond. One more duck comes. What does the picture show?

Lesson Check

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key 8
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 118
Explanation:
Two puppies are eating.
Another puppy joins them.
There are 3 puppies in total.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key 9
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 19
Explanation:
Three ladybugs are on a leaf.
Two more ladybugs join them
3 + 2 = 5
so, 5 bugs on the leaf.

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 11.4 Answer Key 10
Answer:
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.5 Answer Key Decompose 6 and 7 img 20
Explanation:
Three ducks are in a pond.
One more duck comes.
3 + 1 = 4
so, there are 4 ducks

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top