Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key Compose 8

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key Compose 8.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key Compose 8

Essential Question
How do you put together numbers to make 8?

Explore

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 1
Answer:
HMH Into Math Grade 5 Module 13 Lesson 3 img 13
Explanation:
Number of yellow counters 6
number of red counters 2
total number of counters 8
6 + 2 = 8

Directions
Place yellow and red counters in the ten frame as shown. Write the numbers and trace the symbol to show the sets that are put together.

Share and Show

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 2

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 3
Answer:
HMH Into Math Grade 5 Module 13 Lesson 3 img 13
Explanation:
Number of yellow counters 5
number of red counters 3
total number of counters 8
5 + 3 = 8

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 4
Answer:
HMH Into Math Grade 5 Module 13 Lesson 3 img 13
Explanation:
Number of yellow counters 4
number of red counters 4
total number of counters 8
4 + 4 = 8

Directions 1. Place counters in the ten frame to model numbers put together to make 8. How many are there of each color counter? Write the numbers and trace the symbol. 2. Place counters in the ten frame to model numbers put together to make 8. Write the numbers and trace the symbol. Draw and color the counters to match the numbers.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 5

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 6
Answer:
HMH Into Math Grade 5 Module 13 Lesson 3 img 13
Explanation:
Number of yellow counters 6
number of red counters 2
total number of counters 8
6 + 2 = 8

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 7
Answer:
HMH Into Math Grade 5 Module 13 Lesson 3 img 13
Explanation:
Number of yellow counters 3
number of red counters 5
total number of counters 8
3 + 5 = 8

Directions
3. Place counters in the ten frame to model numbers put together to make 8. Write the numbers and trace the symbol. ‘4. Draw and color counters to model numbers put together to make 8. Write the numbers and trace the symbol.

Home Activity

  • Show your child 8 objects. Have your child break apart the set to show the different ways to make eight.

Problem Solving

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 8
Answer:
HMH Into Math Grade 5 Module 13 Lesson 3 img 13
Explanation:
Number of yellow counters 2
number of red counters 6
total number of counters 8
2 + 6 = 8

Daily Assessment Task

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 9
Answer:
HMH Into Math Grade 5 Module 13 Lesson 3 img 14
Explanation:
Number of yellow counters 3
number of red counters 5
total number of counters 8
5 + 3 = 8

Directions
5. Madison has 8 counters. 6 of her counters are yellow. The rest are red. How many are red? Draw to solve the problem. Write the numbers and trace the symbol. 6. Count the counters. Which numbers are put together? Choose the right answer.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Homework and Practice

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 10
Answer:
HMH Into Math Grade 5 Module 13 Lesson 3 img 17
Explanation:
Number of yellow counters 3
number of red counters 5
total number of counters 8
3 + 5 = 8

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 11
Answer:
HMH Into Math Grade 5 Module 13 Lesson 3 img 16
Explanation:
Number of yellow counters 7
number of red counters 1
total number of counters 8
7 + 1 = 8

Directions
1-2. Count the counters in the ten frame that model numbers put together. How many are there of each color counter? Write the numbers and trace the symbol.

Texas Test Prep

Lesson Check

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 12
Answer:
HMH Into Math Grade 5 Module 13 Lesson 3 img 18
Explanation:
Number of yellow counters 2
number of red counters 6
total number of counters 8
6 + 2 = 8

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 10.2 Answer Key 13
Answer:
Explanation:
Number of yellow counters 8
number of red counters 0
total number of counters 8
8 + 0 = 8

Directions
Choose the correct answer. 3-4 Count the counters Which numbers are put together?

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top