Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key Model Count, and Write 3 and 4

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key Model Count, and Write 3 and 4.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key Model Count, and Write 3 and 4

Explore

DIRECTIONS: Place a cube on each object in the set as you count them, Move the cubes to the five frame. Draw the cubes.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 1
Answer:

Explanation:
Answer:
Placed a cube on each object in the set as we count them,
Move the cubes to the five frame. Drawn the cubes.

Share and Show

DIRECTIONS: 1-2. Count the cubes. Say the number. Practice writing the number. 3-4. Count and tell how many. Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 2
Answer:

Explanation:
Traced and written the number 3

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 3
Answer:

Explanation:
Traced and written the number 4

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 4
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 3

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 5
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 4

DIRECTIONS: 5-10. Count and tell how many. Write the number.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 6
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 3

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 7
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 4

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 8
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 4

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 9
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 3

Question 9.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 10
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 3

Question 10.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 11
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 4

HOME ACTIVITY • Ask your child to show o set of three or four objects. Have him or her write the number on paper to show how many objects.
Answer:

Explanation:
Written the number according to the objects shown by kid

DIRECTIONS: 11. Count the objects in each set. Circle the set of three objects. 12. Choose the correct answer. What number does the model show?

Problem Solving

Question 11.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 12
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 3
And circled it

Daily Assessment Task

Question 12.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 13
Answer:

Explanation:
Counted and bubbled the number 3

Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1-5. Count and tell how many. Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 14
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 4

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 15
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 3

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 16
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 3

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 17
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 4

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 18
Answer:

Explanation:
Counted and written the number 4

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 6. What number does the model show? 7. How many squirrels are there? 8. How many kittens are there?

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 19
Answer:

Explanation:
Bubbled the number 4

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 20
Answer:

Explanation:
Bubbled the number 3
There are 3 squirrels

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.3 Answer Key 21
Answer:

Explanation:
Bubbled the number 4
There are 4 cats.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top