Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key Count and Write 1 and 2

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key Count and Write 1 and 2.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key Count and Write 1 and 2

Explore

DIRECTIONS: Count the cubes. Tell how many. Trace and write the numbers and words.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 1
Answer:

Explanation:
Traced the number and the number name

Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 2
Answer:

Explanation:
Traced the number and the number name

Share and Show

DIRECTIONS: 1-2. Count the cubes. Soy the number. Practice writing the number. 3-4. Count and tell how many. Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 3
Answer:

Explanation:
Traced the number one

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 4
Answer:

Explanation:
Traced the number two

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 5
Answer:

Explanation:
Counted and Traced the number one

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 6
Answer:

Explanation:
Counted and Traced the number two

DIRECTIONS: 5-10. Count and tell how many. Write the number.

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 7
Answer:

Explanation:
Counted and Traced the number one

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 8
Answer:

Explanation:
Counted and Traced the number two

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 9
Answer:

Explanation:
Counted and Traced the number two

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 10
Answer:

Explanation:
Counted and Traced the number one

Question 9.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 11
Answer:

Explanation:
Counted and Traced the number one

Question 10.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 12
Answer:

Explanation:
Counted and Traced the number two

HOME ACTIVITY • Ask your child to write the number I on a paper. Then have him or her find an object that represents that number. Repeat with objects for the number 2.
Answer:

Explanation:
Activity to find the object relevant to the number has done.

DIRECTIONS: 11. Draw to show what you know about the number 1 or 2. Write the number beside your drawing. 12. Choose the correct answer. How many rockets are there?

Problem Solving

Question 11.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 13
Answer:

Explanation:
Drawn and shown the number.

Daily Assessment Task

Question 12.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 14
Answer:

Explanation:
Bubbled the correct answer.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1-6. Count and tell how many. Write the number.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 15
Answer:

Explanation:
Counted and traced the number 2

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 16
Answer:

Explanation:
Counted and traced the number 1

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 17
Answer:

Explanation:
Counted and traced the number 1

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 18
Answer:

Explanation:
Counted and traced the number 2

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 19
Answer:

Explanation:
Counted and traced the number 1

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 20
Answer:

Explanation:
Counted and traced the number 2

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 7. How many hats are there? 8. How many shoes are there? 9. How many socks are there?

Lesson Check

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 21
Answer:

Explanation:
Counted and bubbled the correct number
that is 2

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 22
Answer:

Explanation:
Counted and bubbled the correct number
that is 1

Question 9.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.2 Answer Key 23
Answer:

Explanation:
Counted and bubbled the correct number
that is 2

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top