Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key Model and Count 1 and 2

Refer to our Texas Go Math Kindergarten Answer Key Pdf to score good marks in the exams. Test yourself by practicing the problems from Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key Model and Count 1 and 2.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key Model and Count 1 and 2

Explore

DIRECTIONS: Place a counter on each object in the set as you IIS count them. Move the counters to the five frame. Draw the counters.

Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 1
Answer:

Explanation:
Placed the counter showing the picture

Share and Show

DIRECTIONS: 1-2. Place a counter on each object in the set as you count them. Tell how many counters. Move the counters to the five frame. Draw the counters.
Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 2
Answer:


Explanation:
Placed a counter on each object in the set as we count them.
Counted the number
Drawn a image to show the number

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 3
Answer:

Explanation:
Explanation:
Placed a counter on each object in the set as we count them.
Counted the number
Drawn a image to show the number

DIRECTIONS: 3-6. Say the number. Count out that many counters in the five frame. Draw the counters.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 4
Answer:

Explanation:
Drawn 1 star

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 5
Answer:

Explanation:
Drawn 2 stars

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 6
Answer:

Explanation:
Drawn 1 pencil

Question 6.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 7
Answer:

Explanation:
Drawn 2 pencils.

HOME ACTIVITY • Ask your child to show a set that has one or two objects. such as books or buttons. Hove him or her point to each object as he or she counts it to find out how many objects are in the set.
Answer:

Explanation:
Counted and written the numbers.

Problem Solving

DIRECTIONS: 7. Count the objects in each set. Circle the set that has two objects. 8. Choose the correct answer. What number does the model show?

Question 7.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 8
Answer:

Explanation:
Drawn a circle that has 2 objects.

Daily Assessment Task

Question 8.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 9
Answer:

Explanation:
Circled the number to the correct object count

Texas Go Math Kindergarten  Lesson 1.1 Homework and Practice Answer Key

DIRECTIONS: 1. Count the objects in each set. Circle the set that has one object. 2. Count the objects in each set. Circle the set that has two objects. 3. Count the objects in each set. Circle the set that has one object.

Question 1.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 10
Answer:

Explanation:
Counted the objects in each set.
Circled the set that has one object.

Question 2.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 11
Answer:

Explanation:
Counted the objects in each set.
Circled the set that has two objects.

Question 3.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 12
Answer:

Explanation:
Counted the objects in each set.
Circled the set that has two objects.

DIRECTIONS: Choose the correct answer. 4. How many bears are there? 5. How many cats are there?

Lesson Check

Question 4.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 13
Answer:

Explanation:
Counted and there are 2 bears

Question 5.
Texas Go Math Kindergarten Lesson 1.1 Answer Key 14
Answer:

Explanation:
Counted the cats. There is one cat

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top