McGraw Hill Math Grade 5 Chapter 3 Lesson 11 Answer Key Finding Quotient

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 5 Answer Key PDF Chapter 3 Lesson 11 Finding Quotient are as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 5 Answer Key Chapter 3 Lesson 11 Finding Quotient

Divide

Question 1.
399 ÷ 35 11 R14
Answer:
399 ÷ 35 = 11 with 14 as r.

Explanation:
By dividing 399 ÷ 35 we will get 11 as the quotient and 14 as a reminder.

Question 2.
630 ÷ 52 ____
Answer:
630 ÷ 52 = 12 with 6 as r.

Explanation:
By dividing 630 ÷ 52 we will get 12 as the quotient and 6 as a reminder.

Question 3.
496 ÷ 44 ____
Answer:
496 ÷ 44 = 11 with 16 as r.

Explanation:
By dividing 496 ÷ 44 we will get 11 as the quotient and 12 as a reminder.

Question 4.
883 ÷ 28 ____
Answer:
883 ÷ 28 = 31 with 15 as r.

Explanation:
By dividing 883 ÷ 28 we will get 31 as the quotient and 15 as a reminder.

Question 5.
794 ÷ 62 ____
Answer:
794 ÷ 62 = 12 with 50 as r.

Explanation:
By dividing 794 ÷ 62 we will get 12 as the quotient and 50 as a reminder.

Question 6.
1496 ÷ 32 ____
Answer:
1496 ÷ 32 = 46 with 24 as r.

Explanation:
By dividing 1496 ÷ 32 we will get 46 as the quotient and 24 as a reminder.

Question 7.
7564 ÷ 93 ____
Answer:
7564 ÷ 93 = 81 with 31 as r.

Explanation:
By dividing 7564 ÷ 93 we will get 81 as the quotient and 31 as a reminder.

Question 8.
1024 ÷ 80 ____
Answer:
1024 ÷ 80 = 12 with 64 as r.

Explanation:
By dividing 1024 ÷ 80 we will get 12 as the quotient and 64 as a reminder.

Question 9.
1956 ÷ 42 ____
Answer:
1956 ÷ 42 = 46 with 24 as r.

Explanation:
By dividing 1956 ÷ 42 we will get 46 as the quotient and 24 as a reminder.

Question 10.
Ted worked a problem where the divisor was 15 and the quotient included a remainder of 17. What do you know about the remainder? Explain.
Answer:
Ted worked a problem where the divisor was 15 and the quotient included a remainder of 17.
15 × 17 = 255
255 + 17 = 272
By dividing 272 by 15 we get the quotient as 17 and the remainder as 17.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top