McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 5 Lesson 5 Answer Key Dividing by 1

Excel in your academics by accessing McGraw Hill Math Grade 3 Answer Key PDF Chapter 5 Lesson 5 Dividing by 1 existing for free of cost.

McGraw-Hill Math Grade 3 Answer Key Chapter 5 Lesson 5 Dividing by 1

Solve.

Divide.

Question 1.
0 ÷ 1 = 0
Answer:
0 ÷ 1 = 0

Explanation:
Zero divided by any umber is Zero
So, 0 ÷ 1 = 0.

Question 2.
9 ÷ 1 = ___
Answer:
9 ÷ 1 = 9

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 9 ÷ 1 = 9.

Question 3.
6 ÷ 1 = ___
Answer:
6 ÷ 1 = 6

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 6 ÷ 1 = 6.

Question 4.
4 ÷ 1 = ___
Answer:

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 9 ÷ 1 =

Question 5.
1 ÷ 1 = ___
Answer:
1 ÷ 1 = 1

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 1 ÷ 1 = 1.

Question 6.
5 ÷ 1 = __
Answer:
5 ÷ 1 = 5

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 5 ÷ 1 = 5.

Question 7.
7 ÷ 1 = __
Answer:
7 ÷ 1 = 7

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 7 ÷ 1 = 7.

Question 8.
3 ÷ 1 = ___
Answer:
3 ÷ 1 = 3

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 3 ÷ 1 = 3.

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 5 Lesson 5 Answer Key Dividing by 1 1
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 5 Lesson 5 Answer Key img 1

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 7 ÷ 1 = 7.

Question 10.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 5 Lesson 5 Answer Key Dividing by 1 2
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 5 Lesson 5 Answer Key img 2

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 2 ÷ 1 = 2.

Question 11.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 5 Lesson 5 Answer Key Dividing by 1 3
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 5 Lesson 5 Answer Key img 3

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 3 ÷ 1 = 3.

Question 12.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 5 Lesson 5 Answer Key Dividing by 1 4
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 5 Lesson 5 Answer Key img 4

Explanation:
Any number divided by 1 is the number itself
So, 8 ÷ 1 = 8.

Read the clues. Find the dividend and divisor.

Question 13.
The difference of the numbers is 8. The quotient is 9.
Dividend: ________ Divisor: ________
Answer:
Dividend: 9
Divisor: 1

Explanation:
The difference of 9 and 1 is 8
If 9 is divided by 1 the quotient is 9
The numbers are 9 and 1
So, the dividend is 9 and the divisor is 1.

Question 14.
The sum of the numbers is 7. The quotient is 6.
Dividend: ________ Divisor: ________
Answer:
Dividend: 6
Divisor: 1

Explanation:
The sum of 6 and 1 is 7
If 6 is divided by 1 the quotient is 6
The numbers are 6 and 1
So, the dividend is 6 and the divisor is 1.

Leave a Comment

Scroll to Top