McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 4 Lesson 8 Answer Key Multiplying by 1 Through 5

Excel in your academics by accessing McGraw Hill Math Grade 3 Answer Key PDF Chapter 4 Lesson 8 Multiplying by 1 Through 5 existing for free of cost.

McGraw-Hill Math Grade 3 Answer Key Chapter 4 Lesson 8 Multiplying by 1 Through 5

Solve

Multiply. Add or skip count to help find the product if you need to.

Question 1.
2 × 8 = 16
Answer:
2 × 8 = 16.

Explanation:
Product of 2 and 8:
2 × 8 = 16.

Question 2.
3 × 7 = ___
Answer:
3 × 7 = 21.

Explanation:
Product of 3 and 7:
3 × 7 = 21.

Question 3.
5 × 5 = ___
Answer:
5 × 5 = 25.

Explanation:
Product of 5 and 5:
5 × 5 = 25.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 4 Lesson 8 Answer Key Multiplying by 1 Through 5 1
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-3-Answer-Key-Chapter-4-Lesson-8-Multiplying-by-1-Through-5-solve-4

Explanation:
Product of 4 and 5:
4 × 5 = 20.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 4 Lesson 8 Answer Key Multiplying by 1 Through 5 2
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-3-Answer-Key-Chapter-4-Lesson-8-Multiplying-by-1-Through-5-solve-5

Explanation:
Product of 6 and 2:
6 × 2 = 12.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 4 Lesson 8 Answer Key Multiplying by 1 Through 5 3
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-3-Answer-Key-Chapter-4-Lesson-8-Multiplying-by-1-Through-5-solve-6

Explanation:
Product of 3 and 1:
3 × 1 = 3.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 4 Lesson 8 Answer Key Multiplying by 1 Through 5 4
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-3-Answer-Key-Chapter-4-Lesson-8-Multiplying-by-1-Through-5-solve-7

Explanation:
Product of 3 and 6:
3 × 6 = 18.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 4 Lesson 8 Answer Key Multiplying by 1 Through 5 5
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-3-Answer-Key-Chapter-4-Lesson-8-Multiplying-by-1-Through-5-solve-8

Explanation:
Product of 5 and 7:
5 × 7 = 35.

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 4 Lesson 8 Answer Key Multiplying by 1 Through 5 6
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-3-Answer-Key-Chapter-4-Lesson-8-Multiplying-by-1-Through-5-solve-9

Explanation:
Product of 2 and 9:
2 × 9 = 18.

Question 10.
Andre has 3 bags of rocks. There are 5 green rocks and 2 blue rocks in each bag. How many green rocks does Andre have in all?
________ × ________ = ________ green rocks
Answer:
Total number of green rocks Andre has = 15.

Explanation:
Number of bags of rocks Andre has = 3.
Number of green rocks in each bag = 5.
Number of blue rocks in each bag = 2.
Total number of green rocks Andre has = Number of bags of rocks Andre has × Number of green rocks in each bag
= 3 × 5
= 15.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top