McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key Drawing Quadrilaterals

Excel in your academics by accessing McGraw Hill Math Grade 3 Answer Key PDF Chapter 11 Lesson 4 Drawing Quadrilaterals existing for free of cost.

McGraw-Hill Math Grade 3 Answer Key Chapter 11 Lesson 4 Drawing Quadrilaterals

Draw and Identify

Question 1.
Draw a parallelogram.
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key Drawing Quadrilaterals 1

Question 2.
Draw a quadrilateral that has four sides and no right angles.
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key img 1

Explanation:
I drew a Rhombus
It has 4 sides and 4 angles
Opposite angles of a rhombus are equal.

Put a check mark by the figure if it is a rhombus, rectangle, or square.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key Drawing Quadrilaterals 2
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key img 2

Explanation:
I put a check mark by this figure as it is a square.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key Drawing Quadrilaterals 3
Answer:
It is not a rhombus, rectangle or square

Explanation:
I did not put a check mark by this figure as it is not a rhombus, rectangle or square.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key Drawing Quadrilaterals 4
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key img 3

Explanation:
I put a check mark by this figure as it is a rhombus.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key Drawing Quadrilaterals 5
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key img 4

Explanation:
I put a check mark by this figure as it is a hombus.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key Drawing Quadrilaterals 6
Answer:
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key img 5

Explanation:
I put a check mark by this figure as it is a rectangle.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 3 Chapter 11 Lesson 4 Answer Key Drawing Quadrilaterals 7
Answer:
It is not a rhombus, rectangle or square

Explanation:
I did not put a check mark by this figure as it is not a rhombus, rectangle or square.

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top