McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 2 Lesson 1 Answer Key Adding Through 99

Practice questions available in McGraw Hill Math Grade 2 Answer Key PDF Chapter 2 Lesson 1 Adding Through 99 will engage students and is a great way of informal assessment.

McGraw-Hill Math Grade 2 Answer Key Chapter 2 Lesson 1 Adding Through 99

Add.

Write the sum.

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 2 Lesson 1 Answer Key Adding Through 99 1
Answer:
By adding 25 and 33 we get 58.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 2 Lesson 1 Answer Key Adding Through 99 2
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-2-Chapter-2-Lesson-1-Answer-Key-Adding-Through-99-2
By adding 17 and 81 we get 98.

Question 3.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 2 Lesson 1 Answer Key Adding Through 99 3
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-2-Chapter-2-Lesson-1-Answer-Key-Adding-Through-99-3

By adding 54 and 12 we get 66.

Question 4.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 2 Lesson 1 Answer Key Adding Through 99 4
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-2-Chapter-2-Lesson-1-Answer-Key-Adding-Through-99-4
By adding 47 and 21 we get 68.

Question 5.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 2 Lesson 1 Answer Key Adding Through 99 5
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-2-Chapter-2-Lesson-1-Answer-Key-Adding-Through-99-5
By adding 72 and 10 we get 82.

Question 6.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 2 Lesson 1 Answer Key Adding Through 99 6
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-2-Chapter-2-Lesson-1-Answer-Key-Adding-Through-99-6
By adding 36 and 13 we get 49.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 2 Lesson 1 Answer Key Adding Through 99 7
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-2-Chapter-2-Lesson-1-Answer-Key-Adding-Through-99-7
By adding 22 and 55 we get 77.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 2 Lesson 1 Answer Key Adding Through 99 8
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-2-Chapter-2-Lesson-1-Answer-Key-Adding-Through-99-8
By adding 78 and 21 we get 99.

Question 9.
McGraw Hill Math Grade 2 Chapter 2 Lesson 1 Answer Key Adding Through 99 9
Answer:
McGraw-Hill-Math-Grade-2-Chapter-2-Lesson-1-Answer-Key-Adding-Through-99-9
By adding 61 and 6 we get 67.

Leave a Comment

Scroll to Top