McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 8 Test Answer Key

All the solutions provided in McGraw Hill Math Grade 1 Answer Key PDF Chapter 8 Test as per the latest syllabus guidelines.

McGraw-Hill Math Grade 1 Chapter 8 Test Answer Key

Count the ones. Write how many ones. Write how many tens.

Question 1.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 8 Test Answer Key 1
There are ____________ ones.
So there are ____________ tens.
Answer:
There are 40 ones.
So there are 4 tens.
Explanation:
4 tens = 40 ones
there are 40 single cubes.

Question 2.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 8 Test Answer Key 2
There are ____________ ones.
So there are ____________ tens.
Answer:
There are 20 ones.
So there are 2 tens.
Explanation:
2 tens = 20 ones
There are 20 single cubes.

Use paper clips to make each number. Write the number as a ten and ones.

Question 3.
13 is ____________ ten and ____________ ones.
Answer:
13 is 1 ten and 3 ones.
Explanation:
13 can also written as 1 ten and 3 ones

Question 4.
17 is ____________ ten and ____________ ones.
Answer:
17 is 1 ten and 7 ones.
Explanation:
17 can also written as 1 ten and 7 ones

Question 5.
11 is ____________ ten and ____________ ones.
Answer:
11 is 1 ten and 1 ones.
Explanation:
11 can also be written as 1 ten and 1 ones.

Question 6.
19 is ____________ ten and ____________ ones.
Answer:
19 is 1 ten and 9 ones.
Explanation:
19 can also be written as 1 ten and 9 ones.

Count the tens. Tell how many ones. Write your answers.

Question 7.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 8 Test Answer Key 3
___________ tens = ___________
Answer:
4 tens = 40 ones
Explanation:
4 sticks of 10 cubes each
4 tens = 40 ones.

Question 8.
McGraw Hill Math Grade 1 Chapter 8 Test Answer Key 4
___________ tens = ___________
Answer:
6 tens = 60 ones
Explanation:
6 sticks of 10 cubes each
6 tens = 60 ones.

Use objects to help compare. Write greater than, less than, or equal to. Then write >, <, or =.

Question 9.
14 and 68
14 is ____________ 68.
14 ____________ 68
Answer:
14 < 68
Explanation:
14 is lesser than 68
It is represented with the symbol ‘<‘

Question 10.
75 and 33
75 is ____________ 33.
75 ____________ 33
Answer:
75 > 33
Explanation:
75 is lesser than 33
It is represented with the symbol ‘>’

Question 11.
45 and 47
45 is ____________ 47.
45 ____________ 47
Answer:
45 < 47
Explanation:
45 is lesser than 47
It is represented with the symbol ‘<‘

Question 12.
26 and 26
26 is ____________ 26.
26 ____________ 26
Answer:
26 = 26
Explanation:
26 is equal to 26
It is represented with the symbol ‘=’

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top